.png)
"te kiero"]Ostatnie foty szczególnie przypadły mi do gustu; świetny traf.
Jak to kiedyś powiedziałem/napisałem, wiele miejsc lepiej wygląda z wody niż lądu.
Wiele miast od srony wody zachwyca a po wejściu w ulice robi się tak zwyczajnie 
.png)
dangol napisał(a):Czyli nasze odczuciaco do "Fali", po tym jak pobrali nam kilkanaście złotych opłaty za niecałą godzinę do otwarcia mostów, były słuszne. Pewnie właściciele wciąż ci sami
...
Szkoda tylko że negatywnie ale - sami sobie winni

.png)
i zapraszam na nasze kolejne wyprawy!
.png)
dangol napisał(a):Dziękuję!!!
Było pięknie, pomimo psikusów pogodowych i paskudnego armatora. Na Wasze kolejne Żuławy z przyjemnością się zabiorę

.png)

.png)
, będę omijał z daleka . . . jak nie w maju ( bo się nie uda ) to w innym terminie
.png)
Jednak myślę, że nie zepsuło to Waszych wrażeń z całego urlopu
).png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Beatko dziękuję za relację, okazuje się że Żuławy są mocno niedocenione. Nie zazdroszczę tylko przygód z właścicielem.![]()

.png)
"piotrf"]Bardzo lubimy miasto Elbląg , a w nim Camping nr 61 ( 500 m na południe od miejsca Waszego noclegu ) , jak tylko znajdziemy się w pobliżu - korzystamy z jego usług.
Czyli bywacie prawie w Fali
Trochę smutne , że taki armator Wam się trafił , dziękuję za ostrzeżenie, będę omijał z daleka . . . jak nie w maju ( bo się nie uda ) to w innym terminie
![]()
Dziękuję za kolejny fajny , inspirujący rejs i do następnego![]()

.png)
"maslinka"]Dzięki za super relację!
Ptaszory były boskie!![]()
Szkoda, że taką końcówkę zafundował Wam właścicielJednak myślę, że nie zepsuło to Waszych wrażeń z całego urlopu
A teraz skąd będzie relacja?Wrześniowa Chorwacja? (Byliście chyba we wrześniu albo coś pomyliłam
)

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Tego roku skorzystamy z firmy Ludek Czarter - myślę, że to będzie zupełnie inny poziom obsługi
.png)