ja wspominam ją zupełnie inaczej - słonecznie
ale na Monte Baldo już prawie bezchmur miałeś
naładowałeś akumulator na plaży, to dawaj następny etap
udowodnij Potter, że jesteś bardziej pracowity
..png)
..png)
mysza73 napisał(a):Faktycznie ta deszczowa Mantua jakaś taka smutna,
ja wspominam ją zupełnie inaczej - słonecznie,
ale na Monte Baldo już prawie bezchmur miałeś,
naładowałeś akumulator na plaży, to dawaj następny etap,
udowodnij Potter, że jesteś bardziej pracowity![]()
.

.png)
tony montana napisał(a): z kolei z Mantovy do Modeny (NIE BYLIŚMY!!)jest też niewiele więcej bo 56 minut autostradą.... no, ale w ten sposób żabimi skokami można dojechać przecież do mojego UKOCHANEGO NARDO
.png)
tony montana napisał(a):Żegnamy 5 etap naszej podróży, jutro atakujemy MONTE BALDO!!
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a): z kolei z Mantovy do Modeny (NIE BYLIŚMY!!)jest też niewiele więcej bo 56 minut autostradą.... no, ale w ten sposób żabimi skokami można dojechać przecież do mojego UKOCHANEGO NARDO
W ten sposób całą Europę objechać można.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a):No właśnie ... i do tego ta pizza na grubym cieście ...![]()
tony montana napisał(a):Żegnamy 5 etap naszej podróży, jutro atakujemy MONTE BALDO!!
mariusz-w napisał(a):... już się cieszę !![]()
pozdrawiam.

.png)
.png)
.png)

.png)
Lednice napisał(a):Widoczki rewelacyjne
Franz napisał(a):Pięknie.
Pozdrawiam,
Wojtek
FUX napisał(a):Prawie bez mgiełki...
rysiek_r74 napisał(a):bajecznie
walp napisał(a):Bella vista - następnym razem wjadę.![]()
Chociaż w dniu, kiedy przejeżdżaliśmy przez Malcesine widoki na górze chyba nie były tak przejrzyste.
mysza73 napisał(a):Możesz się częściej powtarzać.
tony montana napisał(a):HELOU LASKI!!
mysza73 napisał(a):Chyba Cię zingnorowały.
Fatamorgana napisał(a):Wygląda na to że w okolicy Gardy góry i ich lodowce czasami płoną.![]()
![]()
kataryniarz napisał(a):Pięknie, pogodę trafiliście superPo powrocie z Grecji byliśmy przez tydzień w boksach startowych gotowi na Malcesine... niestety okienko startowe w postaci kilku dni przepadło przez "wieczne opady". Kolejna szansa na wiosnę, zdjęcia jeszcze bardziej motywują