Znajdziecie na pewno w okolicy Rakovicy
http://rakovica-hr/pl/
Nie wszystkie kwatery są w necie.
Edit >>> nocleg-w-trasie-w-okolicach-otocac-gospic-autostrada-t32933.html
.png)
.png)
sezamek1 napisał(a):Witam,
Mam prośbę do Szanownych Państwa Forumowiczy o opinię nt. przybytku o nazwie Oekotel Traiskirchen Wien Süd. Czy ktoś może nocował w tym motelu - proszę o opinie. Czy serwują śniadania? - jeśli tak to jakie, kontynetalne czy też bardziej obfite. Jaka jest cena w 2-giej połowie lipca za 2+1? Czy okolica jest cicha i czy nie jest smrodliwa?
Rozważam nocleg w tej okolicy i w związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o rady i opinie.
pozdro sezamek1
.png)
Lednice napisał(a):sezamek1 napisał(a):Witam,
Mam prośbę do Szanownych Państwa Forumowiczy o opinię nt. przybytku o nazwie Oekotel Traiskirchen Wien Süd. Czy ktoś może nocował w tym motelu - proszę o opinie. Czy serwują śniadania? - jeśli tak to jakie, kontynetalne czy też bardziej obfite. Jaka jest cena w 2-giej połowie lipca za 2+1? Czy okolica jest cicha i czy nie jest smrodliwa?
Rozważam nocleg w tej okolicy i w związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o rady i opinie.
pozdro sezamek1
Jak wpiszesz do google:
Oekotel Traiskirchen Wien Süd
to zaraz będzie strona internetowa hotelu,
śniadania są w cenie noclegu, fotki pokazują, jak wyglądają,
21 euro za nocleg od osoby w pokoju 2+1
Traiskirchen jest na południe od Wiednia, okolica na pewno nie jest smrodliwa, raczej sympatyczna,
można obejrzeć w google maps![]()
Spać nie spałem... Hotele tej sieci kilka razy widziałem, są to bardzo brzydkie budynki, typowe klocki
Ale cena jest niezła![]()
Jak ten hotel ma być bazą do zwiedzania Wiednia, to nie ma sensu tam rezerwowaćW tej samej cenie macie nocleg w centrum miasta. A z Traiskirchen trzeba do Wiednia jechać kawałek i nie ma tam wiedeńskiej komunikacji publicznej
Jak tylko na nocleg tranzytowy, to może być
A ha, niedaleko jest bardzo ładne uzdrowisko Baden![]()
W okolicy samego hotelu nic nie ma ciekawego poza supermarketami
.png)
sezamek1 napisał(a):Witam,
pozdro sezamek1
.png)
sezamek1 napisał(a):Jeszcze jedno pytanie do osób rezerwujących nocleg w Oekotel:
Czy w procesie rezerwacji noclegu w Oekotel Traiskirchen: Wien Süd potrzebny jest numer karty kredytowej?
Co w przypadku gdy ja takowej karty kredytowej nie posiadam?
.png)
.png)
viltob08 napisał(a):Kiedyś na forum funkcjonowała mapa polecanych noclegów, niestety już jej nie maA szkoda, bo przebijam się przez 134 strony różnych postów i już w głowie się kręci od rozmów nie na temat
Trudno się odkopać i znaleźć to, czego się szuka.
Może znajdzie się talent, który przywołałby taką mapę?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):viltob08 napisał(a):Kiedyś na forum funkcjonowała mapa polecanych noclegów, niestety już jej nie maA szkoda, bo przebijam się przez 134 strony różnych postów i już w głowie się kręci od rozmów nie na temat
Trudno się odkopać i znaleźć to, czego się szuka.
Może znajdzie się talent, który przywołałby taką mapę?
Mapa była ... ale autor zrezygnował z jej prowadzenia![]()
gdzie-spac-w-drodze-do-hr-i-z-powrotem-mapa-t39317-15.html#p1456585

.png)
viltob08 napisał(a):To niestety już wiem i dlatego przekopuję się przez posty, boję się zadać kolejny raz pytanie typu noclegi w okolicach Otocaca,
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):viltob08 napisał(a):To niestety już wiem i dlatego przekopuję się przez posty, boję się zadać kolejny raz pytanie typu noclegi w okolicach Otocaca,
Nigdy w tej okolicy nie spałem ... ale szukaj >>> http://www.tz-otocac.hr/index.php?optio ... mitstart=2

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi