.png)
.png)
pawelli napisał(a):lukas774 napisał(a):, bo wszyscy wakacjami w Chorwacji byli zachwyceni.
Inaczej być nie mogło
.png)
ale z drugiej strony zauważyłem że na plaży piwo (co prawda miejscowe plus Tatra Mocne) piją tylko Polacy.
.png)
.png)
.png)
.png)
daros napisał(a):ale z drugiej strony zauważyłem że na plaży piwo (co prawda miejscowe plus Tatra Mocne) piją tylko Polacy.
.png)
Pudelek napisał(a):daros napisał(a):ale z drugiej strony zauważyłem że na plaży piwo (co prawda miejscowe plus Tatra Mocne) piją tylko Polacy.
ja natomiast widziałem pijące różne nacje (ale faktem jest, że na plaży to stricte siedziałem z 3 razy, bo normalnie tą kąpałem się rano albo wieczorem jak nikogo nie było). Natomiast np. po ulicach Dubrownika włóczyło się wiele osób z piwem w ręku - też różnych nacji, ale to Polacy przy tym piwie darli się najgłośniej.
.png)
witpol napisał(a):Pudelek napisał(a):daros napisał(a):ale z drugiej strony zauważyłem że na plaży piwo (co prawda miejscowe plus Tatra Mocne) piją tylko Polacy.
ja natomiast widziałem pijące różne nacje (ale faktem jest, że na plaży to stricte siedziałem z 3 razy, bo normalnie tą kąpałem się rano albo wieczorem jak nikogo nie było). Natomiast np. po ulicach Dubrownika włóczyło się wiele osób z piwem w ręku - też różnych nacji, ale to Polacy przy tym piwie darli się najgłośniej.
Biorąc pod obronę Naszych uważam, że zdecydowanie głośniejsi są Włosi i to nawet bez picia
.png)
witpol napisał(a):Pudelek napisał(a):daros napisał(a):ale z drugiej strony zauważyłem że na plaży piwo (co prawda miejscowe plus Tatra Mocne) piją tylko Polacy.
Biorąc pod obronę Naszych uważam, że zdecydowanie głośniejsi są Włosi i to nawet bez picia
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne