Dasuch może wkleiłbyś jakąś fotkę z Vrila (byłeś tam prawda?).
Może jakieś cenzuralne lub niecenzuralne
Jakieś szczegóły o campie
Jakże zazdroszczę Dasuchowi i Gego
Już nie mogę się doczekać TAKICH wschodów i TAKICH zachodów
POZDRAViam!
Mirek
.png)
.png)
mirek111 napisał(a):Dasuch może wkleiłbyś jakąś fotkę z Vrila (byłeś tam prawda?)

gego napisał(a):W dali widać piaszczystą plaże z palmami (to zdaje mi się Twoje królestwo dasuch?):
.png)
.png)
.png)

aga_manka napisał(a):Witam ! Bardzo mi się podobała ta relacja i po cichu ze znajomymi rozważam wyjazd do Trpanj , troszkę tylko mnie zniechęciła wypowiedź Jarka z pierwszej strony , no i którego to apartamentu lepiej nie wybierać wg Ciebie ???![]()
A masz może jakieś fotki właśnie apartamentu na 10 osób wzywż , byłabym bardzo zobowiązana
Z góry dziękuję!
.png)

aga_manka napisał(a):Witam ! Bardzo mi się podobała ta relacja i po cichu ze znajomymi rozważam wyjazd do Trpanj , troszkę tylko mnie zniechęciła wypowiedź Jarka z pierwszej strony , no i którego to apartamentu lepiej nie wybierać wg Ciebie ???![]()
A masz może jakieś fotki właśnie apartamentu na 10 osób wzywż , byłabym bardzo zobowiązana
Z góry dziękuję!
.png)
.png)
mirek111 napisał(a):dasuch napisał(a):Tak, to jest Vrila. Pozdrav
Dzięki dasuch za danie mi kolejnego powodu by tam pojechać!![]()
POZDRAViam!
Mirek
.png)
dasuch napisał(a): A jaki to powód Ci dałem? Potwierdziłem tylko, że to jest Vrila.
.png)
mirek111 napisał(a):dasuch napisał(a): A jaki to powód Ci dałem? Potwierdziłem tylko, że to jest Vrila.
Odpowiedziałeś na moje zapytanie (znaleziona w necie fotka była nieopisana - tylko podejrzewałem na podstawie Waszych wskazówek, że może to być to), jakoś nikt inny nie chciał pomóc w identyfikacji, mimo, że pytałem w innym wątku.
Może po prostu Vrila nie jest miejscem zbyt często odwiedzanym przez forumowiczów z Cro.pl.
POZDRAViam!
Mirek