Jest smutek, bo anakinowi też.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):A ja jestem zadowolony z trzech powodów:
1. Nie wygrali gospodarze
greenrs napisał(a):2. Wygrali Ci, którzy pokonali nas dopiero w rzutach karnych
greenrs napisał(a):3. Okazało się, że bez Ronaldo Portugalia potrafi wygrywać
.png)
walp napisał(a):arko2007 napisał(a):A na poważnie to kibicujemy Portugalii, a nie przywiezionym za wody ”Naturszczykom”Kiepura napisał(a):Naprawdę kibicowałbyś takiej reprezentacji ?
Jeśli Wam przeszkadza multikulturowa reprezentacja, to wyłączcie telewizory.
anakin napisał(a):Nie myślałem, że zmartwi mnie kiedykolwiek zejście Ronaldo z boiska....
Dziś mi jest go najnormalniej w świecie żal...

kaszubskiexpress napisał(a):Jest radość, bo wpadł punkt za zwycięstwo Portugalii.
Jest smutek, bo anakinowi też.

Kiepura napisał(a):Cóż takiego nienormalnego się stało w jego zachowaniu, że nagle Twe twarde serce zmiękło ?![]()
Żel mu z głowy spadł po chamskim wejściu Payeta ?![]()
.png)
Kiepura napisał(a):I powstrzymaj swoje oskarżenia o rasizm, bo zwyczajnie obrażasz ludzi.
Propozycja wyłączenia telewizora świadczy tylko o braku argumentów.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bonus 5 pktPortugalia - 2
CROberto, Kiepura
walp napisał(a):Gratuluję również typerom Kiepura i CROberto wytypowania mistrza

.png)
anakin napisał(a):
Jakby coś było do poprawy to jutro, bo się póki co jaram 3-cim miejscem jak uj...

.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Gratulacje dla sandomingo i DCK![]()
Podziękowania dla reszty uczestników a przed wszystkim dla greenrs'a i walp'a za pomoc w ogarnięciu tematu.
Tobie Waldek w szczególności.....wiesz za co.![]()
...i pomoc techniczną (Waldek 
.png)
anakin napisał(a):I.............zapraszam do Rosji.
.png)
anakin napisał(a):Podziękowania dla reszty uczestników a przed wszystkim dla greenrs'a i walp'a za pomoc w ogarnięciu tematu.
Tobie Waldek w szczególności.....wiesz za co.![]()
greenrs napisał(a):Miodu nigdy za wiele, więc i ja dziekujęWszystkim za udział a Grzesiowi i Waldkowi za inicjatywę
...i pomoc techniczną (Waldek
).
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.