.png)
dids76 napisał(a):No to chyba odpadliśmy z mistrzami Europy![]()
.png)
anlama napisał(a):Francja-Portugalia 0-1
.png)
dids76 napisał(a):Po moich "sukcesach" w poprzednich rundach dałem sobie spokój. I dobrze bo obstawiłbym Francję![]()
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Przegraliśmy tylko z mistrzami Europy.
Brawo Portugalia !!!!!
.png)
.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):walp napisał(a):Jest szansa, że francuskie "Koguty" jako gospodarz i triumfator wielkiej imprezy, zapieją ze szczęścia po raz trzeci.![]()
Nie uważam jednak, że stanie się to za przyczyną sędziów. "Niebiescy" byli uważani za faworytów jeszcze przed rozpoczęciem turnieju. Rozkręcali się i obecnie prezentują wysoką formę we właściwym czasie.
Może i zapieją... ale z tą wysoką formą to bym nie przesadzałWymęczone zwycięstwo z Albanią po regularnym czasie gry, pierwsza połowa z Niemcami na poziomie polskiej trzecioligowej drużyny...
Liczy się cały mecz, a ten został wygrany. Czytałem artykuły w "Sueddeutsche Zeitung", "Frankfurter Allgemeine Zeitung" czy "Spiegel online" i wszędzie podkreślali gorszą grę swojej drużyny z akcentem na Schweinsteigera, który przyczynił się istotnie do porażki. Jego zagranie ręką zdecydowało o przebiegu meczu, a przy drugiej bramce też zawiódł, stojąc za daleko od Griezmanna.
.png)
walp napisał(a):Myślę, że rasiści będą zadowoleni, że multikulturowa drużyna nie wygrała, ani że nie byli w stanie pomóc jej sędziowie.
Portugalia chciała się odegrać za ME w 2004 roku i udało się. Brawo.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.