andrzejk1975 napisał(a):mam wrażenie że oglądam finał mistrzostw Afryki a nie Europy
Wyłącz telewizor
.png)
andrzejk1975 napisał(a):mam wrażenie że oglądam finał mistrzostw Afryki a nie Europy
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):andrzejk1975 napisał(a):mam wrażenie że oglądam finał mistrzostw Afryki a nie Europy
Wyłącz telewizor

.png)
.png)
anakin napisał(a):Polecam "Ranczo" na tvp seriale..........
.png)
.png)
anlama napisał(a):Faktycznie monotonia trochę... Może Francja da radę jakoś
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe jak Portugalia poradzi sobie bez Ronaldo![]()
walp napisał(a):Jest szansa, że francuskie "Koguty" jako gospodarz i triumfator wielkiej imprezy, zapieją ze szczęścia po raz trzeci.![]()
Nie uważam jednak, że stanie się to za przyczyną sędziów. "Niebiescy" byli uważani za faworytów jeszcze przed rozpoczęciem turnieju. Rozkręcali się i obecnie prezentują wysoką formę we właściwym czasie.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Jest szansa, że francuskie "Koguty" jako gospodarz i triumfator wielkiej imprezy, zapieją ze szczęścia po raz trzeci.![]()
Nie uważam jednak, że stanie się to za przyczyną sędziów. "Niebiescy" byli uważani za faworytów jeszcze przed rozpoczęciem turnieju. Rozkręcali się i obecnie prezentują wysoką formę we właściwym czasie.
Może i zapieją... ale z tą wysoką formą to bym nie przesadzałWymęczone zwycięstwo z Albanią po regularnym czasie gry, pierwsza połowa z Niemcami na poziomie polskiej trzecioligowej drużyny...
Janusz Bajcer napisał(a):Dobrze, że mam jeszcze piwo
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.