Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VONPLES
Cromaniak

Postnapisał(a) VONPLES » 11.07.2016 06:26

Zwycięzcom gratulacje!! I do zobaczenia przy okazji kolejnej zabawy! Pozdrawiam!
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 11.07.2016 07:00

Przyłączam się do gratulacji dla całego podium oraz pozostałych uczestników zabawy!! :)
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 11.07.2016 07:42

brzo1985 napisał(a):Zaraz zacznie się onanizowanie typu "Galaktyczna Reprezentacja Polski przegrała zwycięsko z mistrzami Europy"

...

Najgorsze ME odkąd pamiętam.
Sa
Ignor....jakbyś się nie domyślał ty galaktyczny....
sandomingo
Cromaniak
Re: EURO 2016 - typowanie wyników.

Postnapisał(a) sandomingo » 11.07.2016 07:47

Dzięki za puchar:))
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: EURO 2016

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.07.2016 07:55

sandomingo napisał(a):Dzięki za puchar:))

Puchar jest na poprzedniej stronie :idea:
I pytanie o wpis w awatarze :idea:
sandomingo
Cromaniak

Postnapisał(a) sandomingo » 11.07.2016 08:15

Dzięki dla organizatorów za ich wysiłki!!!

Co do wpisu w awatarze - to z przyjemnością:))
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 11.07.2016 08:17

Gratulejszyn dla lidera i wicelidera, tego z 3 miejsca nie mogę rozczytać :wink:

No to jadziem na eliminacje.

Aby do września.

Szacun dla tych co ogarniali typering :papa:

:hut:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.07.2016 08:42

walp napisał(a):Grzegorz, nie pogratulowałem wysokiego 3-go miejsca. Zobaczymy jak forma w LM.

Dzięki. :D
Forma rośnie.........mam nadzieję. :wink:
kaszubskiexpress napisał(a):Gratulejszyn dla lidera i wicelidera, tego z 3 miejsca nie mogę rozczytać :wink:

Pesel już słuszny, więc wybaczam. :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.07.2016 08:46

anakin napisał(a):
walp napisał(a):Grzegorz, nie pogratulowałem wysokiego 3-go miejsca. Zobaczymy jak forma w LM.

Dzięki. :D
Forma rośnie.........mam nadzieję. :wink:

Trening w Ekstraklasie będzie :wink: :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 11.07.2016 08:50

Janusz Bajcer napisał(a):Trening w Ekstraklasie będzie :wink: :?:

Już wyrosłem z grania na podwórku. :wink:
Koenig
Cromaniak

Postnapisał(a) Koenig » 11.07.2016 09:12

Widzę, że opinie o naszej reprezentacji są rożne, ale trzeba przyznać, że jednak dali nam sporo emocji :) Jedynie Szwajcaria nam napsuła krwi, bo łatwo się nie poddawali.
Natomiast co do całych mistrzostw to faktycznie szału nie było... A sama Portugalia zrobiła to samo co Grecja u nich. Nic nie pokazali niestety. Wg mnie ta drużyna nie ma przed sobą przyszłości.
Wszystkiemu winni są Węgrzy, którzy na mecz z Portugalią wyszli rezerwami a i tak mocno wygrywali, tylko nie dowieźli do końca. :mrgreen:
Koenig
Cromaniak

Postnapisał(a) Koenig » 11.07.2016 09:51

Sory za post pod postem, ale właśnie coś takiego mi wpadło "w ręce". Mocne, bo chyba prawdziwa scena, nie reżyserowana.
rysiek_r74
Cromaniak

Postnapisał(a) rysiek_r74 » 11.07.2016 10:37

Gratulacje dla zwycięzców i dzięki za zabawę :papa:
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 11.07.2016 12:03

Ciężko byłoby zacytować wszystkich więc pozwolę się odnieść do niektórych ostatnich tutaj opinii oraz podzielić się swoim komentarzem.

Nie jestem fanem Ronaldo (tym bardziej, że mój syn to zagorzały kibic Barcelony - a w domu zawsze taka aura udziela się innym) ale też było mi go żal. O ile nie miałem jakiegoś swojego faworyta w finale, a delikatnie kibicowałem potencjalnie słabszym czyli Portugalii, to po jego dosyć pechowym zejściu z boiska moja "delikatność" przerodziła się w zdecydowanie. U Ronaldo to chyba nie była sprawa stłuczenia mięśnia tylko kontuzji kolana.

Do rasisty mi bardzo daleko, a odmienny od naszej kolor skóry mi nie przeszkadza. Ostatnio miałem nawet okazję współpracować z takimi osobami i nie mam złych wspomnień.
Drażni mnie jednak fakt, że w ogólnie pojętym sporcie coraz częściej dla celów utylitarnych "przygarnia" się do narodowych reprezentacji obcokrajowców. Już Olisadebe w naszej reprezentacji był dla mnie dziwaczny. W reprezentacji Kataru która ograła naszych szczypiornistów na MŚ w 2015 Katarczyków ciężko było uświadczyć. Na ostatnich (jakże udanych dla naszych lekkoatletów) ME coraz więcej czarnoskórych biegaczy w barwach Szwajcarii, Holandii itp. Nie podoba mi się to.
Ale skoro tak się dzieje to dlaczego np: Wilfredo Leon - jeden z najlepszych siatkarzy świata - nie może grać w polskiej reprezentacji mając od roku polskie obywatelstwo?

Ogólnie Mistrzostwa piłkarsko słabe.
I moim zdaniem nie wynika to z umiejętności piłkarzy tylko z przepisów które widowiskowość tej dyscypliny ograniczają. W tym temacie już trochę tutaj pisałem więc nie zamierzam się powtarzać.

Dzięki za zabawę w typowanie.
CROberto
Cromaniak

Postnapisał(a) CROberto » 11.07.2016 13:30

Gratulacje dla zwycięskiej trójki... 8)
Wczoraj byłem już bardzo zmęczony,i dopiero dziś mi przyszło do głowy ,że chciałbym zobaczyć selfie aniego ,po tym jak w ostatnim momencie wskoczył na podium... :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 217
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone