CROberto napisał(a):Wczoraj byłem już bardzo zmęczony,i dopiero dziś mi przyszło do głowy ,że chciałbym zobaczyć selfie aniego ,po tym jak w ostatnim momencie wskoczył na podium...
.png)
.png)
VONPLES napisał(a):a.... może zaczniemy dyskusję o kolejnej edycji tak zwanej fazy finałowej Mistrzostw Europy....euro 2020...
.png)
.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Cóż takiego nienormalnego się stało w jego zachowaniu, że nagle Twe twarde serce zmiękło ?![]()
Żel mu z głowy spadł po chamskim wejściu Payeta ?![]()
Żel mu z głowy nie spadł ( i zdania na jego temat nie zmieniłem), ale tak normalnie po ludzku było mi gościa żal.
Nie uważam, że interwencja Payeta była chamska...czysty niefart (dla CR7).
Jak już wielokrotnie mówiłem- wielki piłkarz.
I jeżeli miał dzisiaj przegrać, to powinien przegrać.
Ale nie przez kontuzję, tylko tam normalnie, po ludzku...
brzo1985 napisał(a):"Uczciwie i sprawiedliwie"
...
to było przed zniesieniem "zetki"
Teraz to tylko 24 drużyny w ME, 40 w MŚ, zielone kartki, kolejne ME m.in. w Baku (bandy reklamowe na kończących się mistrzostwach z Azerbejdżanu- co tam, sport to sport) piłka nożna bez polityki- ale polityczny RESPECT jest i ch#.
W większości topowych klubów właścicielami są miliarderzy z krajów, gdzie stosunki z kozami są czymś normalnym, tudzież amatorzy psininy- przeca kolebka soccera jest na Bliskim Wschodzie i u ludów kitańskich. Co tam... sport to sport. Piłkarze zmieniają kluby jak w Speedway'u, itd. Ludzie z głodu umierają, ale na koszulkach Barcy jest Unicef i jest wspaniale, co tam gaże piłkarzy. Aha i raz jeszcze- są ckliwe spoty Respect i jest wspaniale. Wszyscy są happy.
Jedenastka ME 1996:
Koepke – Latal, Sammer, Blanc, Maldini – McManaman, Eilts, Gascoigne, Poborsky – Shearer, Klinsmann
Każdy zna te nazwiska, sportowców z krwi i kości. Kto to jest Krychowiak? Typ co pisze elaboraty na Twitterze do kibiców Sevilli o tym jak ich kocha, ale opuszcza ich po 2 latach, bo kocha talary. Gwiazdy po ch#, wychodzące z autokarów w czarnych okularach, z "chillout'owymi" słuchawkami mającymy w d# tych dla któtych grają. Zwykłe wkłady do koszulek (tylko kilku jest normalnych- dlaczego Boruc nie był nr 1?).
Wejdźcie na yt i spójrzcie jak kiedyś reprezentacje piłkarske witały się z oczekującymi na nich kibiców, a jak jest teraz. Miny jakby ich matkom krzywda działa się.
Polska piłka jest tak silna jak jej drużyny z ekstraklapy odpadające z pucharów ze znanymi i cenionymi firmami z Macedonii tudzież z Gruzji.
Amen.
xD
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ciekawe jak Portugalia poradzi sobie bez Ronaldo![]()
.png)

.png)
.png)
alechandro napisał(a):No i apel do Polsatu...dajcie spokój z Tomkiem Hajto, oszczędźcie nam komentarza tego Pana,

.png)
rafalisko30 napisał(a):Ja szanuję Ronaldo, bo to znakomity strzelec, a w piłce m.in. o to chodzi. Czasem mnie drażnią jego boiskowe zachowania, gestykulacje, fochy, pady po delikatnym kontakcie z przeciwnikiem, ale liczba strzelonych goli mówi sama za siebie.
Gratulacje dla pierwszej trójki w typowaniu, dzięki za fajną zabawę.
Janusz Bajcer napisał(a):Polsat tu nie zagląda
.png)
VONPLES napisał(a):..pewnie nasze dyskutowanie już nic nie zmieni....ale zawsze warto wyrazić tak zwane postulaty kibiców...a nie akceptować "pomysły" tych, którzy od kibiców się coraz bardziej odwracają ...Ostatecznie mistrzostwa zostaną zorganizowane w 13 miastach w 12 państwach (lecz u 13 członków UEFA)....rozumiesz coś z tego...a jeśli rozumiesz Ty i Ja ..to wytłumacz to w zapatrzonych w radość futbolu 6-cio latkom.....Mistrzostwa będą w 13 miastach w 12 państwach (lecz u 13 członków UEFA)...CZYLI GDZIE??.....dożyłem czasów!
.png)
sandomingo napisał(a):Co do wpisu w awatarze - to z przyjemnością:))
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.