Jak widać lepiej być zamkniętym.
.png)
brzo1985 napisał(a):Zapewne podpadnę- największymi przegranymi Mistrzostw są Polacy. To była jedyna szansa by móc grać w finale takiej imprezy.

Kiepura napisał(a):No to widzę, że (prawie) wszyscy przyjęli do wiadomości, że i karny i żółta kartka się należała.![]()
.png)
anakin napisał(a):ps.
Niemcom "kibicowałem" tylko przez pryzmat typowania, żeby była jasność...
w finale "kibicujesz" Portugalii 
.png)
anakin napisał(a):Z tym, że nie winiłbym tutaj głównego, tylko tego pajaca bramkowego.
W każdym meczu, przez 90 minut stoi jeden z drugim jak ch.....na weselu i nie robi nic.

romuald22 napisał(a):Mówiłem, że czas na zmiany w piłce nożnej to się śmiejecie ze mnie.
.png)
anakin napisał(a):Z ustęsknieniem czekam na kolejną nowinkę pt. zielona kartka.![]()
Zielona kartka ma być nagrodą, uhonorowaniem właściwego postępowania na boisku. Ma walor edukacyjny.

romuald22 napisał(a):Chodzi o to żeby było uczciwie i sprawiedliwie.

.png)
.png)
greenrs napisał(a):Waldku nie twierdzę, że wynik 2:0 był wyreżyserowany a jedynie to, że gospodarz w takich turniejach prawie zawsze skazany jest na sukces... i to nie dzięki własnej grze.
.png)
CROberto napisał(a):walp napisał(a):No i czeka nas, w jakiejś części, walka Realu Madryt (CR7) z Atletico (Griezmann). Ten drugi idzie na majstra strzelców z 6 golami. Więcej na euro, ma tylko Platini (9 goli).
Gdzieś widziałem :
Batman
Spiderman
Griezmann...![]()

.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.