Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego odkleiłem "cro.pl-kę" z auta...i usunąłem konto.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser
Re: Dlaczego odkleiłem "cro.pl-kę" z auta...i usunąłem konto

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.10.2015 09:36

ACandrzej napisał(a):Myślę, że można "z marszu" wymienić kilkadziesiąt osób, które na tym forum, bardzo dużo piszą i ostrzeżenia lub bana nigdy nie mieli i raczej im to nie grozi. Pisałem już kiedyś, że wiele osób na forach myli swobodę wypowiedzi ze swobodą obrażania innych. A tutaj przypadki obrażania były nagminne i dobrze, że administracja zaczęła z tym walczyć.

Całkowicie ( w 90%) się zgadzam :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 02.11.2015 23:51

Ale jazda :mrgreen:
Basiulinek napisał(a):
Doskonale! Tylko dlaczego obraża użytkowników :?:

Próbowałam odczekać parę dni,mając nadzieję,że emocje opadną.
Ale nic z tego! Przy tak ewidentnej stronniczości i niesprawiedliwości - nie zamknę się i nie machnę ręką!

Basia, Ty się kochana nie denerwuj, po co?!
Parę miesięcy po ostrzeżeniu ostatnim, nie wchodziłam i widzę, że nic zupełnie nie straciłam, stare g...no, tylko może bardziej śmierdzi :mrgreen:
Nic do mojego życia już cro.pl nie wnosi, nie wzbogaca, a nie czerpię z tego wiedzy...
Żenujące wypowiedzi Rysia, czy innych modów juz mnie nawet nie dziwią a nie denerwują... żałosne zachowanie dorosłych ludzi...
Basiulinek napisał(a):Dotknij anakina - Alias21 się odezwie... :?: :!: :lool:

Basiu, to choroba, nazywa się schizofrenia, dobrze jak jest rozpoznana i leczona we wcześniejszym stadium...
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/u ... 39901.html
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.11.2015 10:22

ynka napisał(a):
Basiulinek napisał(a):Dotknij anakina - Alias21 się odezwie... :?: :!: :lool:

Basiu, to choroba, nazywa się schizofrenia, dobrze jak jest rozpoznana i leczona we wcześniejszym stadium...
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/u ... 39901.html

Ой, ты песня, песенка девичья,
Ты лети за ясным солнцем вслед,
И бойцу на дальнем пограничье
От мне передай привет.

To jest wątek o spektakularnych zachowaniach, więc polecam jakiś most........
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Dlaczego odkleiłem "cro.pl-kę" z auta...i usunąłem konto. - ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone