Ciekawe kiedy i pod jakimi nikami się pojawią już nie obecni ci co zostali wylogowani i ci co się sami wylogowali
I tak dla przypomnienia o co chodziło/chodzi w dyskusjach userów
.png)
hrupek666 napisał(a):Amen![]()
Ciekawe kiedy i pod jakimi nikami się pojawią już nie obecni ci co zostali wylogowani i ci co się sami wylogowali![]()
I tak dla przypomnienia o co chodziło/chodzi w dyskusjach userów![]()
.png)
, tak jak na forum jak i na drodze czy gdzieś tam jest jakiś kodeks ( regulamin) wymyślony przez kogoś i gdzieś w jakimś celu, jedni się z nim zgadzają inni nie ale ktoś kto ma władzę nad tym regulaminem ją wykonuje ( na drodze policjant który albo nałoży mandat albo pouczy albo rozliczy nas w inny sposób np: kara cielesna) tak jak na forum bany ostrzeżenia itp.
hrupek666 napisał(a): a mniej fajnie jak ktoś dyskutuje i się uważa za ważniejszego lepszego mocniejszego i dostaje co mu się należy.
.png)
hrupek666 napisał(a): ktoś kto ma władzę nad tym regulaminem ją wykonuje
hrupek666 napisał(a):od jakiegoś czasu tylko czytam
.png)
anakin napisał(a):hrupek666 napisał(a): a mniej fajnie jak ktoś dyskutuje i się uważa za ważniejszego lepszego mocniejszego i dostaje co mu się należy.
To tak jak z pijanym facetem, który wchodzi do baru i łazi od stolika do stolika szukając "sensacji".
Ale ludzie dobrze wychowani, widząc, że chłopina pijana, tłumaczą jak krowie na miedzy, żeby sobie poszedł gdzie indziej, bo tu nie jego towarzystwo, zanim się mu krzywda stanie....
No, ale gdzieżby tam............dalej chodzi, obraża i zaczepia klientów baru.
Do momentu kiedy w końcu ktoś nie wytrzyma, wstanie i wybije mu wszystkie zęby wywalając za kołnierz na chodnik.
Co robi chłop?
Ano dzwoni po gliniarzy, w domu się żali jak to go (Bogu ducha winnego) pobili itp.itd.
Oburzony na cały świat, bo przecież on nic nie robił...........
A rodzina ma pretensje do wszystkich- do policji (bo nic nie zrobili), do właściciela baru (bo nie zadbał o pijaczka), no i przede wszystkim do gościa, który mu wybił zęby (bo przecież........wybił mu zęby).
– Są na tym świecie ludzie – mówił – którzy chodzą, dopraszając się śmierci. Musiałeś
ich zauważyć. Awanturują się przy grze, wyskakują rozwścieczeni z samochodów, jeżeli
ktoś choćby obtarł im błotnik, upokarzają i maltretują ludzi, których możliwości nie znają.
Widziałem kiedyś takiego głupca, który umyślnie rozjuszył grupę niebezpiecznych typów,
będąc samemu bez żadnych środków ochrony. To są faceci, którzy wędrują po świecie,
wołając: „Zabijcie mnie!”. Zawsze znajdzie się ktoś gotowy spełnić ich prośbę. Co dzień
czytamy o tym w gazetach. Ma się rozumieć, tacy ludzie wyrządzają też innym wiele
złego.
.png)
ASIULA HK napisał(a):hrupek666 napisał(a): ktoś kto ma władzę nad tym regulaminem ją wykonuje
Wiesz jednak dobrze, że można zgodnie z przepisami, ale można też ten regulamin nagiąć
hrupek666 napisał(a):od jakiegoś czasu tylko czytam
W takim razie, wszyscy przerzućmy sie na czytanie.
Tylko jaki wtedy będzie efekt?
.png)
ACandrzej napisał(a):
Myślę, że można "z marszu" wymienić kilkadziesiąt osób, które na tym forum, bardzo dużo piszą i ostrzeżenia lub bana nigdy nie mieli i raczej im to nie grozi. Pisałem już kiedyś, że wiele osób na forach myli swobodę wypowiedzi ze swobodą obrażania innych. A tutaj przypadki obrażania były nagminne i dobrze, że administracja zaczęła z tym walczyć.
.png)
anakin napisał(a):...Ale ludzie dobrze wychowani, widząc, że chłopina pijana, tłumaczą jak krowie na miedzy, żeby sobie poszedł gdzie indziej, bo tu nie jego towarzystwo, zanim się mu krzywda stanie....
ACandrzej napisał(a): Pisałem już kiedyś, że wiele osób na forach myli swobodę wypowiedzi ze swobodą obrażania innych. A tutaj przypadki obrażania były nagminne i dobrze, że administracja zaczęła z tym walczyć.
Basiulinek napisał(a):anakin napisał(a):...Ale ludzie dobrze wychowani, widząc, że chłopina pijana, tłumaczą jak krowie na miedzy, żeby sobie poszedł gdzie indziej, bo tu nie jego towarzystwo, zanim się mu krzywda stanie....
Świetny tekst! Tylko zupełnie nie pasuje do osoby,którą masz na myśli![]()
Ja mam tylko jedno skojarzenieI na pewno nie tylko ja
ACandrzej napisał(a): Pisałem już kiedyś, że wiele osób na forach myli swobodę wypowiedzi ze swobodą obrażania innych. A tutaj przypadki obrażania były nagminne i dobrze, że administracja zaczęła z tym walczyć.
Doskonale! Tylko dlaczego obraża użytkowników![]()
Próbowałam odczekać parę dni,mając nadzieję,że emocje opadną.
Ale nic z tego! Przy tak ewidentnej stronniczości i niesprawiedliwości - nie zamknę się i nie machnę ręką!
.png)

Basiulinek napisał(a):Świetny tekst! Tylko zupełnie nie pasuje do osoby,którą masz na myśli![]()
Ja mam tylko jedno skojarzenieI na pewno nie tylko ja
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.