Slapciu, przewidująco nakleiłeś na szybę, a nie na lakier
R.

asikx napisał(a):Odbierasz mój post jak jakąś formę ataku na Ciebie. Szkoda że tak uważasz.
asikx napisał(a):Wynurzenia mogę tu roboczo nazwać jakkolwiek inaczej - zwierzenia, opowieści, relacje - whatever.
Z napisał(a):A nie lepiej być mądrzejszym(jak matka mówiła) i lachę na to wyłożyć.
.png)
slapol napisał(a):
Nie Rysiek, powiedziałem A i wykonałem B...to po prostu konsekwencja (tylko ze znamionami manifestacji), bo chyba wcześniej wyjaśniłem dlaczego dla mnie wożenie tej naklejki w "obecnych czasach" to obciach![]()
Film, to sobie nagraj jak nadal będziecie niszczyć to forum w imię "zasranego regulaminu" i żądzy "władzy" kilku namaszczonych osób nad "tłumem"...
Rysio napisał(a):slapol napisał(a):
Nie Rysiek, powiedziałem A i wykonałem B...to po prostu konsekwencja (tylko ze znamionami manifestacji), bo chyba wcześniej wyjaśniłem dlaczego dla mnie wożenie tej naklejki w "obecnych czasach" to obciach![]()
Film, to sobie nagraj jak nadal będziecie niszczyć to forum w imię "zasranego regulaminu" i żądzy "władzy" kilku namaszczonych osób nad "tłumem"...
A że tak Ciebie też tak zapytam. Kiedy ostatnio udzielałeś się w wątkach merytorycznych. Kiedy ktoś otrzymał od Ciebie praktyczną informację dot. Chorwacji?
.png)
Rysio napisał(a):slapol napisał(a):
A że tak Ciebie też tak zapytam. Kiedy ostatnio udzielałeś się w wątkach merytorycznych. Kiedy ktoś otrzymał od Ciebie praktyczną informację dot. Chorwacji?
asikx napisał(a):....A co to ma do rzeczy?
Gdzie w regulaminie jest napisane, że konieczne jest cykliczne udzielanie się w wątkach merytorycznych?
Sorry, ale chyba Rysio przeginasz.
R.
.png)
slapol napisał(a):asikx napisał(a):....A co to ma do rzeczy?
Gdzie w regulaminie jest napisane, że konieczne jest cykliczne udzielanie się w wątkach merytorycznych?
R.
Dla administrejszyn widocznie ma![]()
A Ty asikx ile porad udzieliłeś![]()
...a wszyscy pozostali ile
....niech napiszą...PLEASE
.png)
.png)
slapol napisał(a):asikx napisał(a):....A co to ma do rzeczy?
R.
Sylwetka... napisał(a):slapol napisał(a):asikx napisał(a):....A co to ma do rzeczy?
R.
Ja zazwyczaj odpowiadam i staram podzielić się swoją wiedzą na PW . nie wiedziałam, że to coś złego i trzeba oficjalnie się udzielać w wątkach
FUX napisał(a):To tak zapytam, ile główny Administrator udzielił?
![]()
Jestem na kilku forach i tam ta ranga ma najczęściej coś sensownego do powiedzenia.
[/quote]Rysio napisał(a):Na Pagu ludzie południa a nawet północy takiego buractwa nie uprawiają.
Pewnie dlatego że tu nie ma takiego obozu dla uchodźców z Polski
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.