Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego odkleiłem "cro.pl-kę" z auta...i usunąłem konto.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asikx
Cromaniak
Re: Dlaczego odklejam "cro.pl-kę" z auta...

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 18.09.2015 20:20

slapol napisał(a):Się rzekło... :?

Obrazek

Slapciu, przewidująco nakleiłeś na szybę, a nie na lakier :lol: :boss:

R.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.09.2015 20:27

Obrazek

Świetna manifestacja :roll: Film jednak oddałby bardziej grozę sytuacji :|
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.09.2015 20:30

asikx napisał(a):Odbierasz mój post jak jakąś formę ataku na Ciebie. Szkoda że tak uważasz.

Absolutnie nie.
Wszak grzecznie Ci odpowiedziałem.

asikx napisał(a):Wynurzenia mogę tu roboczo nazwać jakkolwiek inaczej - zwierzenia, opowieści, relacje - whatever.

Ewentualnie wyflaczanie.
Ale nie będziemy się tu przecież popisywać znajomościami synonimów, czy pobierać korepetycji z j.polskiego.

Generalnie nie mam problemu ze zrozumieniem słowa pisanego i rozumiem o co Ci chodzi.
Jednocześnie żywię nadzieję, że Ty rozumiesz mnie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:14

Rysio napisał(a):

Obrazek

Świetna manifestacja :roll: Film jednak oddałby bardziej grozę sytuacji :|

Nie Rysiek, powiedziałem A i wykonałem B...to po prostu konsekwencja (tylko ze znamionami manifestacji), bo chyba wcześniej wyjaśniłem dlaczego dla mnie wożenie tej naklejki w "obecnych czasach" to obciach :!:
Film, to sobie nagraj jak nadal będziecie niszczyć to forum w imię "zasranego regulaminu" i żądzy "władzy" kilku namaszczonych osób nad "tłumem"...

P.S.
Jesień...liście spadają i naklejki też...nie tylko we Wrocku...
Ostatnio edytowano 18.09.2015 21:26 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:24

Z napisał(a):A nie lepiej być mądrzejszym(jak matka mówiła) i lachę na to wyłożyć.

Przyznaję, LEPIEJ, ale tylko do czasu...później rady matki nie starczają "Z" :wink: :lol: i samo wyłożenie lachy mało daje, przychodzi czas by zabrać głos....czy słyszalny :?: ...Bóg jeden wie... :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.09.2015 21:29

slapol napisał(a):
Nie Rysiek, powiedziałem A i wykonałem B...to po prostu konsekwencja (tylko ze znamionami manifestacji), bo chyba wcześniej wyjaśniłem dlaczego dla mnie wożenie tej naklejki w "obecnych czasach" to obciach :!:
Film, to sobie nagraj jak nadal będziecie niszczyć to forum w imię "zasranego regulaminu" i żądzy "władzy" kilku namaszczonych osób nad "tłumem"...

A że tak Ciebie też tak zapytam. Kiedy ostatnio udzielałeś się w wątkach merytorycznych. Kiedy ktoś otrzymał od Ciebie praktyczną informację dot. Chorwacji?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:41

Rysio napisał(a):
slapol napisał(a):

A że tak Ciebie też tak zapytam. Kiedy ostatnio udzielałeś się w wątkach merytorycznych. Kiedy ktoś otrzymał od Ciebie praktyczną informację dot. Chorwacji?

Kilka na PW...wkleić :?: ...czy wkleić na PW :?: ...na tzw. drugi obieg dyskusji :?:
A tak ogólnie ma to związek z tym co napisałem powyżej :?: Czy tylko się czepiasz :?:

Co do krzywego regulaminu "walącego na łeb to forum" i namaszczenia widzę nie podejmujesz dyskusji...
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 18.09.2015 21:43

Rysio napisał(a):
slapol napisał(a):

A co to ma do rzeczy?
Gdzie w regulaminie jest napisane, że konieczne jest cykliczne udzielanie się w wątkach merytorycznych?
Sorry, ale chyba Rysio przeginasz.

R.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 21:45

asikx napisał(a):....A co to ma do rzeczy?
Gdzie w regulaminie jest napisane, że konieczne jest cykliczne udzielanie się w wątkach merytorycznych?

R.

Dla administrejszyn widocznie ma :!:
A Ty asikx ile porad udzieliłeś :?: :?: ...a wszyscy pozostali ile :?: ....niech napiszą...PLEASE :!:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 18.09.2015 21:51

slapol napisał(a):

R.

A Ty asikx ile porad udzieliłeś :?: :?: ...a wszyscy pozostali ile :?: ....niech napiszą...PLEASE :!:

Sądzę, że moją ostatnia porada była w wątku o pożarach na Pelješcu (tam gdzie te obozy są), żeby jednak ludzie, których dzieci jedzą nonstop zimne mleko, dali sobie na wstrzymanie.
Tak, to zdecydowanie bylo merytoryczne i na pewno ostatnia dotychczas porada w temacie Chorwacji, sensu stricte.

R.
Paulka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paulka » 18.09.2015 22:08

Zaczyna się robić bardzo melodramatycznie. Zdzieranie naklejek niczym rozdzieranie szat.
Paradoksem tego forum jest, że admin Rysio zbyt późno się opamiętał, ze wziął na swoje barki jakąś funkcję, a wcześniej wtórował rozrabiakom używając niejednokrotnie niewybrednego słownictwa. Otrzeźwienie nastapiło jak kumpel rozrabiaka poczęstował go epitetami.

Banita Bocian wieszczył zmierzch cromaniactwa. Mam nadzieję, że otrzeżwienie w Naczalstwie zapobiegnie zmierzchowi cropli.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 18.09.2015 22:11

slapol napisał(a):

R.

Ja zazwyczaj odpowiadam i staram podzielić się swoją wiedzą na PW . nie wiedziałam, że to coś złego i trzeba oficjalnie się udzielać w wątkach 8O
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.09.2015 22:13

To tak zapytam, ile główny Administrator udzielił?
:roll:

Jestem na kilku forach i tam ta ranga ma najczęściej coś sensownego do powiedzenia. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 22:15

Sylwetka... napisał(a):
slapol napisał(a):

R.

Ja zazwyczaj odpowiadam i staram podzielić się swoją wiedzą na PW . nie wiedziałam, że to coś złego i trzeba oficjalnie się udzielać w wątkach 8O

Sylw...przez to nie zbierasz oficjalnych punktów do rankingu.... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2015 22:22

FUX napisał(a):To tak zapytam, ile główny Administrator udzielił?
:roll:

Jestem na kilku forach i tam ta ranga ma najczęściej coś sensownego do powiedzenia. :wink:

Sorki FUX, ale tu muszę jednak zaprotestować....były ostrzeżenia:

Rysio napisał(a):Na Pagu ludzie południa a nawet północy takiego buractwa nie uprawiają.

Pewnie dlatego że tu nie ma takiego obozu dla uchodźców z Polski :D
[/quote]

Przekaz jasny: jedź człowieku na PAG, tam nie ma buraków z PL-u :!: :!: :!:

P.S.
Żeby nie było...zgodne z WIELOMA punktami croplowego regulaminu... :!: :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Dlaczego odkleiłem "cro.pl-kę" z auta...i usunąłem konto. - ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone