Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bohater w swoim domu - czyli temat dla majsterkowiczów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.03.2011 17:10

Robiliśmy remont łazienki w zeszłym roku, nie mam fotek starej łazienki a na zdjęciu poniżej wygląd po remoncie. Jestem przeciwnikiem kabin z brodzikiem. Trudno utrzymać w prowadnicach drzwi czystość.
Prawa szyba zamontowana na stałe. Całość zamówiona w słupskiej firmie. Niestety wychodzi trochę drożej niż kabina bez bajerów, ale za to mieszczą się w środku dwie osoby i jeszcze jest trochę miejsca.

Obrazek
http://profile.imageshack.us/user/kaszubskiexpress
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2011 21:06

kaszubskiexpress napisał(a):Robiliśmy remont łazienki w zeszłym roku, nie mam fotek starej łazienki a na zdjęciu poniżej wygląd po remoncie. Jestem przeciwnikiem kabin z brodzikiem. Trudno utrzymać w prowadnicach drzwi czystość.
Prawa szyba zamontowana na stałe. Całość zamówiona w słupskiej firmie. Niestety wychodzi trochę drożej niż kabina bez bajerów, ale za to mieszczą się w środku dwie osoby i jeszcze jest trochę miejsca.

Obrazek

dwie osoby i trochę miejsca, to jest argument !!:)
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 27.03.2011 21:27

kaszubskiexpress napisał(a):.....

Ale ten remont to rozumiem, że sam robiłeś? Super Ci to wszystko wyszło - jestem pod wrażeniem...
Krystof
Cromaniak

Postnapisał(a) Krystof » 27.03.2011 21:48

Kaszubski - taki masz ładny komplet wałeczków, a łeb pod czapką chowasz ... oj oj nieładnie, zaprezentuj się kolegom, prosimy, prosimy :wink:
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 27.03.2011 22:00

Troche się też interesuje foto - kaszubski powiedz jak zrobiłes to ujecie że w lustrze widać drzwi a nie widać żadnej postaci która robi to zdjęcie - interesuja mnie szczegóły techniczne....też interesujesz sie fotografią?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2011 22:09

cuś zakombinował z odbiciem w lustrze, bo to odbicie całych drzwi jest inne niż to kawałka drzwi po prawej stronie(w tym po prawej stronie w dolnej części widać tak jakby statyw) :)
a ten kawałek na którym zakombinował, troszkę za ciemny
mam rację? :)
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 28.03.2011 07:17

Krystof napisał(a):Kaszubski - taki masz ładny komplet wałeczków, a łeb pod czapką chowasz ... oj oj nieładnie, zaprezentuj się kolegom, prosimy, prosimy :wink:

8O No wiesz Krystof,a ja zastanawiałam się co to jest :oops: .............hym :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.03.2011 08:28

renatalato napisał(a):
Krystof napisał(a):Kaszubski - taki masz ładny komplet wałeczków, a łeb pod czapką chowasz ... oj oj nieładnie, zaprezentuj się kolegom, prosimy, prosimy :wink:

8O No wiesz Krystof,a ja zastanawiałam się co to jest :oops: .............hym :wink:

No właśnie Krystof, skąd wiesz do czego to służy ? :lol: :P

I skąd wiesz, że pod czapką łeb chowam ? :P
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.03.2011 08:41

santosz napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):.....

Ale ten remont to rozumiem, że sam robiłeś? Super Ci to wszystko wyszło - jestem pod wrażeniem...

Sam robiłem łazienkę w poprzednim mieszkaniu, raczej z oszczędności, ale tak jak zrobił mi tę łazienkę znajomy fachura zapewne nie potrafiłbym.
Mój jest sam projekt a raczej wytyczne do projektu, szczegółami zajęła się znajoma, która zajmuje się projektowaniem wnętrz, więc za przysłowiowe grosze.

Zdjęcie robił kuzyn, to panoramka. Siebie usunął jakimś programem, pewnie photoshopem.

Tutaj można zobaczyć jego twórczość.

W zakładce "Rozrywka" można zobaczyć czym się zajmuję :P
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 28.03.2011 08:42

Kaszubski, mam prośbę - wrzuć jeszcze zdjęcie od srodka w kierunku drzwi wejściowych - bardzo interesuje mnie ta półka a własciwie szafa z połkami która odbija sie w lustrze przy drzwiach - niezły patent i to połki z oświetleniem - z góry dzieki
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.03.2011 10:14

O ten fragment Ci chodzi ?
Fotki z telefonu.

Zabudowa z płyt kartonowo-gipsowych, obłożona kaflami.

Obrazek

Obrazek
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 28.03.2011 10:55

Dokladnie - dzieki, tych półek ile tam jest - 3? a oswietlenie jak zpalasz - wszystko razem bo dosyc duzo tych lampek tam widzę.....a co te półki takie puste :D
postawiłbyś tam jakiegoś tulamorka czy balantajsa hahaha....coby pusto nie było
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 28.03.2011 10:56

I....no wiesz co? ksiązka w łazience? laptopik coby na cro nie przestawać pisać to tak ale.....booka? 8) :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.03.2011 14:44

:D
Pościągałem pierdoły do zdjęć.
Są 2 półki.
Oświetlenie podzielone na 2. Jeden włącznik włącza te półki właśnie i prysznic a drugi nad lustrami.
Zawsze włączamy wszystkie.

:lol:
santosz
Cromaniak

Postnapisał(a) santosz » 28.03.2011 14:52

Ok, zmienię troche temat, wpadło co nieco gotówki i chce kupić piec co - czy ktoś coś wie w tym temacie i moze cos doradzić - powiem tyle - opalał bede drewnem wiec raczej dolne spalanie ale....około 100m do ogrzania, są dwie opcje albo kanały dymne pionowe albo poziome - nie wiem co wybrać...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Bohater w swoim domu - czyli temat dla majsterkowiczów - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone