kranu napisał(a):Pierwsze stacje LPG po zjeździe z autostrady na Makarską to Adria Oil i Crodux?
Ile czasu potrzeba by sprawdzić to w Google Maps?
.png)
.png)
skrzys napisał(a):czym różni się oprócz ceny oczywiście, olej napędowy za 12,89 od niebieskiego oleju za 9,25kn? czy to jest olej opałowy?
.png)
.png)
dar37@wp.pl napisał(a):Te ceny to też takie same będą na autostradzie ?
Benzyna 12,03 kuny
Olej napędowy 12,89 kuny
.png)
Chris_M napisał(a):dar37@wp.pl napisał(a):Te ceny to też takie same będą na autostradzie ?
Benzyna 12,03 kuny
Olej napędowy 12,89 kuny
Raczej mało prawdopodobne, gdyż te regulowane ceny nie są wiążące dla stacji przy autostradach.
Natomiast nie wiem czy zauważyliście, że od dnia otwarcia mostu na Peliesac, benzyna w Chorwacji stała się tańsza niż w Słowenii, chociaż zawsze było na odwrót!
.png)
husband napisał(a):... Wracałem przez Węgry, a tam dosłownie na każdej stacji olej napędowy i benzyna po 480 forintów. To w przeliczeniu daje jakieś 5,66 zł. Niby tanio, ale czytałem , że dla obcokrajowców jest drożej. Nie tankowałem więc w tej sprawie się nie wypowiem.
husband napisał(a):Jeszcze taka uwaga warto z autostrady zjechać czasami do miasta, zatankujemy taniej
.png)
corrina napisał(a):Właśnie aktualnie w Cro nie ma to żadnego znaczenia, cena ta sama i na autostradzie i poza nią
.png)
eXtreme napisał(a):corrina napisał(a):Właśnie aktualnie w Cro nie ma to żadnego znaczenia, cena ta sama i na autostradzie i poza nią
Tak teraz nie ma, ale nie bierze się anomalii jako wyniku statystycznego![]()
Czy kiedy wychodzisz ze swoim psem na spacer, to średnio macie po trzy nogi?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi