Post był edytowany 32 razy
Czy jest jakiś limit edycji postu - nie wiem.
.png)
.png)
.png)
Pik71 napisał(a):Trzymam kciuki, że autor wybrnie obronną ręką z ogólnego szyderstwa ale mam pytanie jechał sam czy z kimś ? Podobno sam ale spały co najmniej dwie osoby.
"Zwłaszcza jak przyjedzie Czeski rolnik i zacznie nas wypraszać z jego pola."
Mr hepik napisał(a):Pik71 napisał(a): i zacznie nas wypraszać z jego pola."
Tak się zastanawiam czy w komisji smoleńskiej (tej nowej)nie ma jeszcze jakis wolnych miejsc.
.png)
Habanero napisał(a):Mr hepik napisał(a):Pik71 napisał(a): i zacznie nas wypraszać z jego pola."
Tak się zastanawiam czy w komisji smoleńskiej (tej nowej)nie ma jeszcze jakis wolnych miejsc.
Myślę, że mógłbyś sprawdzić się w tej komisji. Nie potrzebnie szukasz dziury w całym. Ja zrozumiałem to zdanie zupełnie inaczej. Autor postu zwracał się do forumowiczów pisząc "i zacznie nas wypraszać z jego pola ".
.png)
maksle napisał(a):piszę to dla kogoś kogo nie stać lub nie chce wydawać majątku (to ja ) na zwiedzanie, jak można to zrobić o wiele taniej i fajniej zarazem.
.png)
Mr hepik napisał(a):Wg mnie ,prędzej czy później ,w pierwszym poście skończy sie miejsce na nowe edycje.
.png)
Rysio napisał(a): Mi akurat ta forma odpowiada, bo żeby dotrzeć do sedna nie muszę przegrzebywać się przez: "jestem pierwszy", "a ja siódma", "ja też się dosiądę""Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki", i niech tak zostanie.

.png)
CROberto napisał(a):Ja jeżdżę po relax i dla przyjemności...![]()
Założyłeś się z kimś o dziesięć patyków że tak się da...![]()
![]()
![]()
Może się da,ale po co...
.png)
.png)
Crocodyl napisał(a):A ja z ciekawością poczekam na cd. I nie interesuje mnie czy wydał 600 czy 623,45 PLN. Sam pomysł jest dla mnie na tyle fajny, że poczekam w spokoju. Czego i Wam życzę.
.png)
.png)
Crocodyl napisał(a):- odkryli w sobie talent dochodzeniowy - śledczy "łapiac" autora na nieścisłościach np. w ilości podróżujących osób, czy poj. butli gazowych itp.
- daje nadzieję beneficjentom 500+ na ... (a co zechcą)..
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Była już relacja z Chorwacji napisana w jednym poście. (też ze spaniem :na dziko")
Post był edytowany 32 razy![]()
Czy jest jakiś limit edycji postu - nie wiem.
Ostatnio edytowano 03-08-2016 07:46 przez mysza73, łącznie edytowano 154 razy
Powrót do Nasze relacje z podróży