Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

żarówka czyli głupota ludzka nie zna granic

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2010 22:25

Ponoć autentyczna historia z Lublina.

Student do studenta

- Wiesz jeden koleś włożył sobie żarówkę do buzi i nie mógł jej potem wyjąć.

- A tam opowiadasz głupstwa, niemożliwe.

Włożył więc żarówkę do buzi i ... niestety nie mógł jej wyjąć.

Pojechali więc taksówką na pogotowie. Lekarz dał zastrzyk rozluźniający, żarówka została wydalona z jamy ustnej i wrócili do akademika.

Po powrocie opowiadają tę historyjkę trzeciemu kolesiowi. Ten również nie dowierza i postanawia sprawdzić to na sobie. Wkłada żarówkę do ust i ..., ups mają już przećwiczone. Zamawiają taksówkę i jadą na pogotowie.

A tam na poczekalni siedzi sobie z żarówką w ustach, aż trudno uwierzyć - pan taksówkarz pierwszej taksówki. :D :D

Ciekawe czy są większe idiotyzmy :D :D
Ostatnio edytowano 13.12.2010 16:36 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.12.2010 22:34

Są zebik.Są. :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.12.2010 08:42

Cuś podobnego :evil: pierwszy raz szłyszę. Muszę to sprawdzić. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2010 08:45

..
Ostatnio edytowano 07.01.2011 11:53 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.12.2010 09:01

Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 13.12.2010 11:07

Podobno 90% populacji sprawdza na sobie, kiedy usłyszy, że nie można dotknąć nosem własnego łokcia ..... :wink:
longtom
Weteran
Re: żarówka

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.12.2010 15:37

zebik napisał(a):Ponoć autentyczna...

oj zebik, zebik. Jak już kopiujesz coś z internetu to chociaż cudzysłów daj :wink:

Skopiowałeś zapewne stąd

A historia jest opisana w książce dla dzieci M. Musierowicz
Język Trolli
z 2004 roku. To jeden z tomów Jeżycjady.

Pozdrawiam z poznańskich Jeżyc. :wink: :wink: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2010 16:34

longtom napisał(a):oj zebik, zebik. Jak już kopiujesz coś z internetu to chociaż cudzysłów daj :wink:

Brawo Szerloku - logiczne, że skopiowałem przecież sam sobie żarówki do gęby nie pchałem w Lublinie. :D :D
Co do cytowania - to nie ma to większego znaczenia chyba, że chcesz wiedzieć, że napisał ten tekst Maniuś2 czy Jasio5.

Dla Ciebie z cytowaniem :D :D
"Któregoś pięknego dnia kiedy miałem robić porządki naszła mnie ochota na zwalenie konia. Nie chciałem jednak robić tego tak jak zwykle. Wtedy pomyślałem, że możnaby włożyć penisa do odkurzacza. Zdjąłem ssawkę i wsunąłem penisa do rury. Początkowo bałem się włączać zasilanie strach jednak szybko
minął. Nacisnąłem guzik i.........było cudownie. Poczułem że mój fiutek jest mocno zasysany do środka, a ustawiłem najsłabszą moc!
Kiedy ją podkręciłem, aż wrzasnąłem z rozkoszy i poczułem że do rury poleciała sperma........

Kiedy wyjąłem penis był tak czerwony jak po godzinnym waleniu.......polecam te metode każdemu"

cyt. "czeluście i odmęty internetu albo Jerzyk6" :D :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 13.12.2010 17:08

Ja o tej czynności wkładania i wyjmowania żarówki przeczytałam w jednej z książek pani Musierowicz z cyklu Jeżycjady, ale nie pamiętam w której to było cześci i kto sobie tą żarówkę do buzi włożył ;)
... chyba był to Józinek albo Ignacy :lol:

Z tego wynika, że historia stara jak świat, bo te książki czytałam jeszcze w podstawówce ;)

P.s.
longtom dopiero teraz doczytałam, że pisałeś już o książkach pani Musierowicz.
Jednak było to w jednym z późniejszych tomów.... cała rodzina Borejków i tak będzie mi się zawsze kojarzyć z młodymi latami :lol:
A może by tak zacząć czytać od początku? :roll: :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.12.2010 17:27

longtom napisał(a):oj zebik, zebik. Jak już kopiujesz coś z internetu to chociaż cudzysłów daj :wink:

Skopiowałeś zapewne stąd

Czyli nie klikało się w "żarówka znaleziona w sieci" :wink: :D
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.12.2010 17:56

Janusz Bajcer napisał(a):

Skopiowałeś zapewne stąd

Czyli nie klikało się w "żarówka znaleziona w sieci" :wink: :D

Kliknąć się kliknęło, ale co się wcześniej napisało to się napisało :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam

Roxi napisał(a):P.s.
longtom dopiero teraz doczytałam, że pisałeś już o książkach pani Musierowicz.
Jednak było to w jednym z późniejszych tomów.... cała rodzina Borejków i tak będzie mi się zawsze kojarzyć z młodymi latami :lol:
A może by tak zacząć czytać od początku? :roll: :)

Ja mam w domu komplet. :oops: :oops: :oops:

Ale wydeptywałem te same ścieżki i chodniki co Borejkowie, co mnie troszkę tłumaczy. Mam nadzieję. :wink: :wink: :wink:

cieplutkie pzdr :!:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.12.2010 17:56

zebik napisał(a):"Któregoś pięknego dnia kiedy miałem robić porządki naszła mnie ochota .......polecam te metode każdemu"

to podobno norma :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.12.2010 20:24

zebik napisał(a): Lekarz dał zastrzyk rozluźniający

Hm ... kojarzy mi się tylko jeden taki, ale ma nieco spapraną reputację ... :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2010 20:49

wojan napisał(a):
zebik napisał(a): Lekarz dał zastrzyk rozluźniający

Hm ... kojarzy mi się tylko jeden taki, ale ma nieco spapraną reputację ... :lol: :lol: :lol:

hehe :D :D
Odkąd ujawnili ten zastrzyk kilku mężczyzn o imieniu Paweł zmieniło pseudonimy. :D :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 13.12.2010 21:13

zebik napisał(a):[Odkąd ujawnili ten zastrzyk kilku mężczyzn o imieniu Paweł zmieniło pseudonimy. :D :D

Na zebik.I zakładają durne tematy na cro. :D Ale to Hyde Park także luzik. :D
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone