.png)
Quattro napisał(a):Witam służę pomocą co do noclegu trasy stacji lpg opłat miejscówek do plażowania itp
.png)
.png)
Quattro napisał(a):Piszę jak mi wygodniejOrobeć niech będzie
lpg 3.35 zaraz za tablicą z nazwą Orobećdalej do przystani jakieś 3 km
osoba dorosła 12 kun samochodzik z tego co pamiętam 120 kun ale tego nie jestem pewien
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Quattro napisał(a):Piszę jak mi wygodniejOrobeć niech będzie
lpg 3.35 zaraz za tablicą z nazwą Orobećdalej do przystani jakieś 3 km
osoba dorosła 12 kun samochodzik z tego co pamiętam 120 kun ale tego nie jestem pewien
No i co ta pomoc, jak nie jesteś pewien i jeszcze dodatkowo dalej siedzisz w Orobecu, którego nie można znaleźć na mapie![]()
.png)
grzesasia napisał(a):A najbardziej zawiedli mnie Polscy turyści ( nie wszyscy ) , którzy mieli bardzo niemiłe nastawienie do rodaków ( można było odczuć jakby chcieli dać do zrozumienia : co wy tutaj robicie przecież myśmy tutaj przyjechali ). Niektórzy wstydzą się że są Polakmi i wstydzą się przyznać do Polaków. Mieliśmy o wiele lepszy kontakt z Czechami czy Słowakami nie mówiąc o Chorwatach aniżeli zPolską częścią turystów. Polacy nie potrafią ze sobą rozmawiać. To jest straszne ale prawdziwe.
.png)
grzesasia napisał(a):Quattro , lepiej powiedz jak wrażenia .Ja też wróciłem z Orebicia 03-09 przyzać niestety muszę , że jestem delikatnie zawiedziony ( wyobrażałem sobie go troszkę inaczej ).
.png)
.png)
Quattro napisał(a):Jestem tam gdzie lubię jak masz więcej wiadomości ode mnie to proszę jak nie to ..........

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi