Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje - gdzie je spedzic?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eranet
Globtroter
wakacje - gdzie je spedzic?

Nieprzeczytany postnapisał(a) eranet » 22.03.2006 23:39

witam wszystkich :D dzieki kilku osobom z tego forum byłem w tamtym roku na Chorwacji na Istrii, było fajnie, ale nie odpowiadały mi tamtejsze plaze... w tym roku chciałbym tez pojechac gdzies samochodem na wakacje, zobaczyc cos ciekawego, polezec na plazy i pomoczyc nogi w ciepłej wodzie. Zastanawiałem sie nad Grecja, Bułgaria, cały czas nad Chorwacja, bo jednak nie jest az tak daleko... Co polecacie, co radzicie, gdzie moglibyście kogoś wysłać, gdzie ładnie a niedrogo...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.03.2006 09:07

Grecja, Bułgaria... może Chorwacja. Najważniejsze aby nie drogo. Czegoś tutaj chyba nie rozumiem. Jak masz taki problem ... to może Indie, tam darmocha jakich mało.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 23.03.2006 09:15

tylko Chorwacja !!!!!!!!!! :lol:
na tym forum nikt chyba Ci inaczej nie odpowie - tu sami cromaniacy :wink:
Jakie plaże Ci odpowiadają?? sprecyzuj co chciałbyś zobaczyć - wtedy na pewno dostaniesz wyczerpujące odpowiedzi - a co do Istrii hmmmm dla mnie Istria to Włochy - byłeś w tej gorszej Chorwacji - koniecznie odwiedź Dalmację :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.03.2006 11:14

Tylko Bałtyk , wez tylko miske z ciepła wodą. Dalmacja je najljepsa!! , choc Istrii bym nie dyskwalifikował , są tacy co Ją kochają. Nie chcesz daleko , jedz na Kvarner , Plitvicke Jezera zachaczysz. Pozdrav - Bocian
eranet
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) eranet » 23.03.2006 21:13

woka napisał(a):Grecja, Bułgaria... może Chorwacja. Najważniejsze aby nie drogo. Czegoś tutaj chyba nie rozumiem. Jak masz taki problem ... to może Indie, tam darmocha jakich mało.

dzieki za rade stary, mam nadzieje ze kiedys uda sie pojechac i do Indii... za takie rady jednak dziekuje, zwłaszcza ze i tak czegos nie rozumiesz...

co do plaż - zdecydowanie piaszczyste, choć z mniejszym entuzjazmem drobny żwirek tez ujdzie.. woda w morzu ciepła, dlatego nasz Baltyk odpada :wink: :wink: coś ładnego - ciezko to sprecyzowac, bo kazdemu podoba sie cos innego, ale chodzi o zabytki, urokliwe miejsca, "cuda natury" jesli CRO to juz na pewno nie Istria, tylko druga strona, ale moze ktos cos podpowie fajnego?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.03.2006 21:31

eranet napisał(a):co do plaż - zdecydowanie piaszczyste, choć z mniejszym entuzjazmem drobny żwirek tez ujdzie.. woda w morzu ciepła, dlatego nasz Baltyk odpada :wink: :wink: coś ładnego - ciezko to sprecyzowac, bo kazdemu podoba sie cos innego, ale chodzi o zabytki, urokliwe miejsca, "cuda natury" jesli CRO to juz na pewno nie Istria, tylko druga strona, ale moze ktos cos podpowie fajnego?

No to wybredny jesteś;) Zdecydowanie piaszczyste plaże w CRO to przecież ewenement. Nie chcesz na Istrię, a piasek (złoty!) masz na wyspie Rab :( Z drobnym żwirkiem już lepiej. Takie są w Dalmacji.
Na tym forum mówimy o Chorwacji (i ewentualnie o BiH, Serbii i Czarnogórze oraz Albanii) - jeśli szukasz porad na temat innych krajów - musisz grzebać na innych forach ;)
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 24.03.2006 07:53

Możesz trochę poczytać na mojej stronie
www.mojachorwacja.boo.pl
Może coś Ci podpasuje.
Galanda
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Galanda » 28.03.2006 13:31

Byłam w wielu ciekawych miejscach w Europie. ale Chorwacja jest to kraj do którego jadę drugi raz. Polecam.
leoncjo1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leoncjo1 » 28.03.2006 19:37

z isaura myslimy tylko o cro! a piasek sczegolnie w: kocu,plecaku,reczniku, cyfraku, nawet w obiektywie kamery..... to cos co potrafi zepsuc smak najlepszego wina

kochajmy skaliste wybrzeze i krystalicznie czysta wode!!!!!!!!!!!!! :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko