Dawigs napisał(a):Kapadocja zachwyca. Bardzo fotogeniczne miejsce
.
Kawałek tej pięknej krainy widzieliśmy , kolejną część mamy zaplanowaną , ale im więcej zagłębiam się w ten temat tym więcej ciekawych miejsc znajduję
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Dawigs napisał(a):Kapadocja zachwyca. Bardzo fotogeniczne miejsce
.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Piotrze - genialne miejsce![]()
![]()
![]()
Choć nie chciałabym mieszkać w skale - bałabym się pająków
.png)
dangol napisał(a):Widoki świetne, zarówno z dołu, jak z góry. Jak dla mnie, o wiele lepsze niż kąpiel w skalnych misach, chociaż i nimi bym nie pogardziła
Franz napisał(a):My się zapuściliśmy w niektóre wąwozy bez pewności, że damy radę przejść. Zdarzyło się też, że na koniec musieliśmy się przeciskać na wydechu, ale dało radę...
.png)
piotrf napisał(a):Zwróciłaś moją uwagę na pająki , a raczej ich brak - nigdzie nie spotkałem nawet pajęczyny, chociaż sporo wnętrz odwiedziłem , a na pajęczyny bardzo zwracam uwagę
Ciekawe
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
piotrf napisał(a):Kawałek tej pięknej krainy widzieliśmy , kolejną część mamy zaplanowaną , ale im więcej zagłębiam się w ten temat tym więcej ciekawych miejsc znajduję Wiadomo że wszystkiego zobaczyć się nie da , ale próbować można . . .
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Piotrze - źle szukałeś![]()
Tak bardzo się ich boję, że na pewno bym znalazła nawet nie jednego

.png)
marze_na napisał(a):A ja już się cieszę, że ta relacja będzie miała swoją kontynuację.
.png)
megidh napisał(a):Z której strony by nie patrzeć, to te niezwykłe skały i wykute ludzką ręką pomieszczenia, niezmiennie zachwycają.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Balonem z chęcią bym poleciała, a przynajmniej zobaczyła ich start o świcieWrażenia muszą być niesamowite.
"Termitiera" świetna!
.png)