Elbląga podczas naszego rejsu za dużo nie widziałam. Na Waszych zdjęciach, zwłaszcza tych z drona, prezentuje się świetnie
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):[b]Część idzie zwiedzać miasto, ja zostaję na pokładzie aby nie zostawiać łodzi samej.
Kapitańska Baba napisał(a):Mamy od siebie takie widoki.
Kapitańska Baba napisał(a):[b] Słońce już coraz niżej pięknie oświetla starówkę.
To dla Kapitana sygnał do lotów.
.png)
majkik75 napisał(a):W Elblągu byłem raz w życiu, na kilka godzin, w sprawach zawodowych. Także w sumie nie widziałem miasta i tego kanału, choć punkt jaki musiałem odwiedzić był w centrum. Ale jak to bywa, nie ma w takich chwilach czasu na zwiedzanie.
Bardzo fajnie wygląda na waszych zdjęciach

.png)
dangol napisał(a):Piękne zakończenie dnia.
Elbląga podczas naszego rejsu za dużo nie widziałam. Na Waszych zdjęciach, zwłaszcza tych z drona, prezentuje się świetnie.
Całe nowe, powojenne (było całkowicie zburzone w czasie wojny) ale odbudowane w klimacie 
.png)
piotrf napisał(a):W Elblągu byliśmy razy kilka , za każdym razem dużo spacerowaliśmy po mieście , oglądaliśmy też miasto z poziomu wody , ale z lotu ptaka go jeszcze nie widziałem . Dziękuję
Piękny kolorowy spektakl na niebie![]()
Pozdrawiam
Piotr
Nie mam pojęcia 
.png)
"wiola2012"]
Słuszna decyzja. Wejście na pokład nie nastręcza żadnych trudności, a poza tym…
Ty siedzisz na wygodnej kanapie, a Panowie na twardej ławeczce. A widoki te same.
O tym nie pomyślałam a to słuszna uwaga
No pięknie
.png)
.png)
"yarko2000"]Piękne zdjęcia, z poziomu wody i ptaków - Elbląg naprawdę ładnie sie prezentuje
.
Wpływacie na Druzno, nie korciło Was żeby zarzucić wędkę? Na tym jeziorze są olbrzymie szczupaki

.png)
yarko2000 napisał(a):
Takie ładne zdjęcia robi dji?
Oczywiście się przejęzyczyłem, ładne zdjęcia robi pilot, ale wychodzą z dji?
ale faktem jest, że ujęciom z góry nie da się odmówić uroku 
.png)
megidh napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Opuszczamy cywilizację, wpływamy z zdecydowanie dziksze rejony.
Bardzo mi się ta dzicz podoba. Niesamowicie wygląda tafla wody pokryta zieloną roślinnością.

.png)