.png)
.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):- termin też jest istotny,
.png)
.png)
.png)
mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]
.png)
mkm napisał(a):mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]
Ja do Lastova nic nie mam , to piękna wyspa z pięknymi miasteczkami , wspaniałą przyrodą , tylko nie wiem czy o takie odludzie Ci chodzi . Poza tym Lastovo , Mljet i Vis są najdroższymi wyspami w Cro . Ja proponuję Ci w tym rejonie Peljesac ( zbocze Dingaca - Borak , Potocine , Podobuce ) , Korculę - może być Karbuni , Zaglav z pięknym widokiem na Lastovo właśnie :wink: :D
Albo Hvar z zatokami w rej Gdinja ( Torac , srhov Dolac , Veprinova , Tvrdni Dolac , itd .) :D i jeszcze duzo innych , ale już mi się nie chce pisać :wink:
Pozdrav.
.png)
jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]
Ja do Lastova nic nie mam , to piękna wyspa z pięknymi miasteczkami , wspaniałą przyrodą , tylko nie wiem czy o takie odludzie Ci chodzi . Poza tym Lastovo , Mljet i Vis są najdroższymi wyspami w Cro . Ja proponuję Ci w tym rejonie Peljesac ( zbocze Dingaca - Borak , Potocine , Podobuce ) , Korculę - może być Karbuni , Zaglav z pięknym widokiem na Lastovo właśnie![]()
![]()
Albo Hvar z zatokami w rej Gdinja ( Torac , srhov Dolac , Veprinova , Tvrdni Dolac , itd .)i jeszcze duzo innych , ale już mi się nie chce pisać
![]()
Pozdrav.
Nie można stawiać Last.i Visu w tym samym przedziale cenowym . A to niby Hvar ma być tani ? No to dzięki .
A może wysłac kolegę Mirka na Mali Drvenik ? Byłeś ? Znasz Papalja , czy Małą Rinę ?
.png)
.png)
papafaraon napisał(a):Janina nie leży nad morzem.
Ja co roku jeżdże do Żuljany. Jest wymarzone miejsce do odpoczynku i rzeczywiscie niedrogie. Za 12 euro od osoby znajdziesz przyzwoity nocleg. Natomiast Janina jest dobrym miejscem na zakupy (tanio, bo mało turystów).
Ktoś na forum napisałe, że Żuljana to dziura, to prawda, ale jaka dziura!!!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne