mkm napisał(a):jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]
Ja do Lastova nic nie mam , to piękna wyspa z pięknymi miasteczkami , wspaniałą przyrodą , tylko nie wiem czy o takie odludzie Ci chodzi . Poza tym Lastovo , Mljet i Vis są najdroższymi wyspami w Cro . Ja proponuję Ci w tym rejonie Peljesac ( zbocze Dingaca - Borak , Potocine , Podobuce ) , Korculę - może być Karbuni , Zaglav z pięknym widokiem na Lastovo właśnie :wink: :D
Albo Hvar z zatokami w rej Gdinja ( Torac , srhov Dolac , Veprinova , Tvrdni Dolac , itd .) :D i jeszcze duzo innych , ale już mi się nie chce pisać :wink:
Pozdrav.
Nie można stawiać Last.i Visu w tym samym przedziale cenowym . A to niby Hvar ma być tani ? No to dzięki .
A może wysłac kolegę Mirka na Mali Drvenik ? Byłeś ? Znasz Papalja , czy Małą Rinę ?
A może na Palagruza :wink:
Teraz już wiem !!!- to ty skakałeś wtedy po JABŁUSZKU :wink: Voliś tako ?? :wink:

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)