Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam spokojnego miejsca na sierpień

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 23.03.2008 19:53

mkm napisał(a):
jadrankika napisał(a):
mkm napisał(a):
mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]

Ja do Lastova nic nie mam , to piękna wyspa z pięknymi miasteczkami , wspaniałą przyrodą , tylko nie wiem czy o takie odludzie Ci chodzi . Poza tym Lastovo , Mljet i Vis są najdroższymi wyspami w Cro . Ja proponuję Ci w tym rejonie Peljesac ( zbocze Dingaca - Borak , Potocine , Podobuce ) , Korculę - może być Karbuni , Zaglav z pięknym widokiem na Lastovo właśnie :wink: :D
Albo Hvar z zatokami w rej Gdinja ( Torac , srhov Dolac , Veprinova , Tvrdni Dolac , itd .) :D i jeszcze duzo innych , ale już mi się nie chce pisać :wink:
Pozdrav.

Nie można stawiać Last.i Visu w tym samym przedziale cenowym . A to niby Hvar ma być tani ? No to dzięki .
A może wysłac kolegę Mirka na Mali Drvenik ? Byłeś ? Znasz Papalja , czy Małą Rinę ?

A może na Palagruza :wink:

Teraz już wiem !!!- to ty skakałeś wtedy po JABŁUSZKU :wink: Voliś tako ?? :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.03.2008 21:53

jadrankika napisał(a):
mkm napisał(a):
jadrankika napisał(a):
mkm napisał(a):
mirr napisał(a):Dzięki serdeczne za Lastovo, Jadrankika .Faktycznie warto się nad tym pochylić. Czekają mnie następne godziny przed monitorem, ale dla udanych wakacji warto.[/b]

Ja do Lastova nic nie mam , to piękna wyspa z pięknymi miasteczkami , wspaniałą przyrodą , tylko nie wiem czy o takie odludzie Ci chodzi . Poza tym Lastovo , Mljet i Vis są najdroższymi wyspami w Cro . Ja proponuję Ci w tym rejonie Peljesac ( zbocze Dingaca - Borak , Potocine , Podobuce ) , Korculę - może być Karbuni , Zaglav z pięknym widokiem na Lastovo właśnie :wink: :D
Albo Hvar z zatokami w rej Gdinja ( Torac , srhov Dolac , Veprinova , Tvrdni Dolac , itd .) :D i jeszcze duzo innych , ale już mi się nie chce pisać :wink:
Pozdrav.

Nie można stawiać Last.i Visu w tym samym przedziale cenowym . A to niby Hvar ma być tani ? No to dzięki .
A może wysłac kolegę Mirka na Mali Drvenik ? Byłeś ? Znasz Papalja , czy Małą Rinę ?

A może na Palagruza :wink:

Teraz już wiem !!!- to ty skakałeś wtedy po JABŁUSZKU :wink: Voliś tako ?? :wink:

A chciałabyś co :?: Ja niestety nie lubię JABŁUSZEK :wink:
mirr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirr » 24.03.2008 19:27

znalazłem wysepkę Mrcara obok Lastova Apartameny Pavelin .piszą że to chaty na bezludnej wysepce , czy może ktoś tam był?
polak:)
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) polak:) » 25.03.2008 22:18

Witam
Mam pytanie.Poszukuję dobrego hotelu 3 gwiazdki(mogą być)w rejonie makarskiej(południe Chorwacji),blisko do plaży,termin koniec lipca,najlepiej z wyżywieniem śniadania i obiady,Cena jak mnie interesuje to do 1000zł cały pobyt max.11dni jedna osoba.Znajdzie się cos takiego?Proszę o dopowiedź.
Pozdrawiam
polak:)
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) polak:) » 25.03.2008 22:19

Może też być jakieś fajne sprawdzone miejsce na wyspie.Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.03.2008 22:24

polak:) napisał(a):Witam
Mam pytanie.Poszukuję dobrego hotelu 3 gwiazdki(mogą być)w rejonie makarskiej(południe Chorwacji),blisko do plaży,termin koniec lipca,najlepiej z wyżywieniem śniadania i obiady,Cena jak mnie interesuje to do 1000zł cały pobyt max.11dni jedna osoba.Znajdzie się cos takiego?Proszę o dopowiedź.
Pozdrawiam

Cromaniacy z reguły na hotelach się nie znają :wink: Trzeba będzie zapytać w biurze turystycznym :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.03.2008 22:28

polak:) napisał(a):.....Poszukuję dobrego hotelu 3 gwiazdki(mogą być)w rejonie makarskiej(południe Chorwacji),blisko do plaży,termin koniec lipca,najlepiej z wyżywieniem śniadania i obiady,Cena jak mnie interesuje to do 1000zł cały pobyt max.11dni jedna osoba.Znajdzie się cos takiego?

Ta kwota, która podałeś podzielona na stawkę dzienna to ok. 25 ojro od osoby. Jak dorzucisz minimum drugie 25 ojro do tego to coś znajdziesz.
Jak dla mnie takie rzeczy to tyko w Erze :lol: zobacz sam
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.03.2008 07:26

Bol RIU BORAK
www.bonvoyage.pl
mirr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirr » 16.05.2008 19:33

123 próba zdjeciaObrazek no to chyba się wreszcie udało Dzięki Ci serdeczne "Lidia K"
marpia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marpia » 20.06.2008 13:25

Witam,

Planujemy po raz pierwszy wybrac sie w tym roku do Chorwacji.
Czy moze ktos polecic jakies sprawdzone miejsce (2 +1 ) w terminie 10-20 sierpnia. Ze wzgledu na naszego malucha dobrze by bylo aby zejscie do wody bylo lagodne i plaza zwirkowa....
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z gory dziekuje
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 02.07.2009 16:04

Pozdrawiam

Na zadupiu! Blisko do plaży łódką!
http://hotel-timun.hr/glavni/index.php? ... &Itemid=48

i na tydz.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 02.07.2009 16:07

Pozdrawiam

Może być All inclusive :?: :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

szukam spokojnego miejsca na sierpień - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone