Oby były kolejne. Tzn tak zakładam, nawet nie gdybam. Spędzasz czas dokładnie tak jak chcesz. A jak ktoś ma z tym problem, to może uciekać w podskokach

.png)

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Znowu jesteśmy porozrzucani – ja z przodu, Kapitan z Anią razem i Ewa także oddzielnie.
Kapitańska Baba napisał(a):Nie miałam o tym pojęciaJednak dużo za mało wiem o lataniu, dobrze poczytać mądrzejszych, dziękuję
![]()

.png)
piotrf napisał(a):Dla każdego wypoczynek urlopowy znaczy coś innego , dla mnie np. leżenie na plaży więcej niż dwie godziny na dobę , to strata czasu , taką stratą czasu dla innych jest włóczenie się po kanionach , czy górach , albo żeglowanie po morzu , czy jeziorach![]()
Najważniejsze jest spędzać czas wolny tak , jak się lubi![]()
Dziękuję za kolejny piękny rejs , fajnie było popatrzeć na znane i nieznane miejsca z perspektywy wodyDziękuję
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Na kilka dni rejsu pojechali z nami znajomi. On - żeglował po Mazurach i bardzo chciał na morze. Ona - nie żeglowała nigdy. Razem w dwiema dużymi córkami żyją bardzo aktywnie - dużo podróżują, chodzą, zwiedzają, często wybierają kempingi. Ludzie w ciągłym ruchu. Ona bardzo bała sie rejsu bo uważała, że będzie się nudzić. Właściwie popłynęła dla męża i dzieci. I co się okazało? Pisze do mnie o jakims kolejnym morskim pływaniu - chyba jednak tej nudy nie było
Co więcej - usłyszałam od Niej: bo ty znasz inny świat. Zaskoczyła mnie totalnie 
.png)
majkik75 napisał(a):Dziękuję za kolejną super relację![]()
Oby były kolejne. Tzn tak zakładam, nawet nie gdybam. Spędzasz czas dokładnie tak jak chcesz. A jak ktoś ma z tym problem, to może uciekać w podskokach
.png)
Aguha napisał(a):Dzięki za relację, kolejną... Ja zawsze po cichutku w kąciku, walczę z chorobą morską, ale ... wychylę nosa, by wyrazić uwielbienie dla Waszego żeglowania.
.png)
dangol napisał(a):Chociaż w realu wolę wakacje na lądzie, a nie na morzu, to kilka razy przełamałam sięi nie żałuję
, doskonale więc rozumiem Wasze wybory. No i z przyjemnością wielką podpatruję, jak spędzanie czas na żaglach
i krótkie chwile na lądzie. Może kiedyś znów przyjdzie mi w udziale zostanie załogantką na jakimś z rejsów, a jeśli będzie to na Morzu Jońskim, to będę miała wiele fajnych podpowiedzi
.
Dziękuję za możliwość "pływania" z Wami, koniecznie pisz kolejne relacje!!!
Może w Grecji jesteśmy na innym morzu ale liczy się kraj
ale za to są żółwie, latające ryby i bajeczne zatoki z krystalicznie czystą wodą. A ryby w nich takie, że jedzą z ręki. Jedna nawet ugryzła podczas karmienia naszą Anię w palec aż do krwi 
.png)
megidh napisał(a):Nadrobiłam zaległości a tu koniec relacji. Dzięki za możliwość obejrzenia małego kawałka Grecji z innej strony.
Ale mam nadzieję, że już szykujesz następną relację. Lubię z Wami "pływać", bo w realu raczej się nie zdecydujemy na taki sposób zwiedzania.

.png)
Trajgul napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Znowu jesteśmy porozrzucani – ja z przodu, Kapitan z Anią razem i Ewa także oddzielnie.Kapitańska Baba napisał(a):Nie miałam o tym pojęciaJednak dużo za mało wiem o lataniu, dobrze poczytać mądrzejszych, dziękuję
![]()
Ja kupowałem bilety lotnicze co najmniej kilkanaście razy albo i więcej i za każdym razem wykupuję miejsce i dopłacam po średnio 200-300zł za 4 osoby. Kilka tygodniu temu dowiedziałem się, że nie trzeba tego robić (oczywiście już po fakcie)
Kupujesz bilet i tyle. Po co płacić grubą kasę za konkretne miejsce?
Oczywiście bez żadnej dopłaty 
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):majkik75 napisał(a):Dziękuję za kolejną super relację![]()
Dzięki Michał za ten wspólny czas![]()
Będzie jeszcze jedna - tak jak wcześniej pisałam - ostatnia. Ale to dopiero jak wrócę z urlopu - po wakacjach![]()
A tymczasem pozdrawiam z Grecji
Mam cichą nadzieję, że Ci przejdzie i będziesz nadal pisała relacje 
.png)
Powodów jest dużo, aby wykupować miejsca, sama w low costach to robię, w czarterach już nie....Kapitańska Baba napisał(a):No weź, powiedz, że żartujesz. A jeśli nie - to że ostatni raz wykupiłeś miejscaKupujesz bilet i tyle. Po co płacić grubą kasę za konkretne miejsce?

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):No weź, powiedz, że żartujesz. A jeśli nie - to że ostatni raz wykupiłeś miejscaKupujesz bilet i tyle. Po co płacić grubą kasę za konkretne miejsce? My zawsze bierzemy co nam aplikacja da przy odprawie.

.png)
majkik75 napisał(a):
Odpoczywaj i resetuj sięMam cichą nadzieję, że Ci przejdzie i będziesz nadal pisała relacje