Ja korzystam z endomondo tylko nie zamierzam się rejestrować i epatować czy licytować sie swoją aktywnością.
Co, kto lubi...
.png)
FUX napisał(a):Nie czytasz ze zrozumieniem.
Ja korzystam z endomondo tylko nie zamierzam się rejestrować i epatować czy licytować sie swoją aktywnością.
Co, kto lubi...
.png)
remikrmk napisał(a):Bluesman jaki masz budżet na złożenie tego roweru? Pytam z ciekawości
.png)
FUX napisał(a):Nie czytasz ze zrozumieniem.
Co, kto lubi...
.png)
.png)
.png)
.png)
remikrmk napisał(a):Macie jakieś plany rowerowe na przyszły rok?
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Do tematu zajrzałam po raz pierwszy, bo w tamtym tygodniu zakochałam się w.... spinningu
Godzina szaleństw na tym magicznym rowerku i hektolitry wylanego potu, że o wspaniałej atmosferze już nie wspomnę
Wszystko oczywiście zależy od tego jak zajęcia poprowadzi trener, ale dla mnie to strzał w 10.

.png)
bluesman napisał(a):Roxi napisał(a):Do tematu zajrzałam po raz pierwszy, bo w tamtym tygodniu zakochałam się w.... spinningu
Godzina szaleństw na tym magicznym rowerku i hektolitry wylanego potu, że o wspaniałej atmosferze już nie wspomnę
Wszystko oczywiście zależy od tego jak zajęcia poprowadzi trener, ale dla mnie to strzał w 10.
Witaj w gronie bikerów (nie tylko spiningowych)nie zapomnij, że spining to tylko substytut. Co do atmosfery ok.
byłem kilkakrotnie i huk zbyt głośnej muzyki mnie zniechęcił

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.