Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.
napisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2013 16:27
Witam "cropelkowych" rowerzystów
dopiero teraz na taki temat wpadłem tu na forum przez przypadek

ja też jeżdżę na rowerze ponad 6 lat, moje roczne przebiegi to 1500-2000 km (raczej po płaskim), praktycznie jest to co drugi dzień w sezonie , w okolicach 30-40 km (pod warunkiem, że jest pogoda

w deszcz i w wietrze nie uwielbiam takiego "katowania", na czas nie staram się za bardzo ale tak średnio na jeża wychodzi 1h 10" -1h 25" na trasę, rower Author Cross Classik rocznik 2007, wiek "grubo" po 40. Mało tego od tego roku żona również weszła w ten sport, no i tak się trochę razem męczymy. Teraz jeżdżę codziennie

jednego dnia z żoną 10-15 km w czasie szkoda gadać (ale czas tu nie odgrywa jakiejkolwiek roli) , natomiast w kolejny dzień z sobą

W Cro wielokrotnie widziałem rowerzystów z Polski i wg. mnie szkoda tam wozić rowery nie takie warunki klimatyczne no i te "wymagające" przewyższenia. W tym roku byłem pełen podziwu dla rowerzystów, których zobaczyłem na trasie Orebić-Potomje (kto tam był to wie o co chodzi). Zawsze zastanawiam się czy w kolejnych latach będą zabierać tam rowery ponownie

Pozdrawiam