.png)
FUX napisał(a):Tak po prawdzie, to nie pamiętam, kiedy z przodu miałem łańcuch na najmniejszej tarczy, a z tyłu na największej...

.png)
auto_gt napisał(a):FUX napisał(a):Tak po prawdzie, to nie pamiętam, kiedy z przodu miałem łańcuch na najmniejszej tarczy, a z tyłu na największej...
A ja i owszem , np kiedy żonka się zmęczy i zaczyna prowadzić , jadę na najmniejszej i największej powoli pedałując ,a prędkość mam pieszego , a wczoraj nasza trasa przebiegała przez las klasztorny i ścieżka była pod niezłą górkę poprzecinaną konarami , ja na tym przełożeniu wyjechałem bez problemuaż miejscami przednie koło podrywało
lubię sobie tak po trialować ... da się też wyjechać np po podjazdach dla wózków kiedy mamy w chodniku schody i to nawet długie
.
wczoraj 13 km teren/ szosa , po 10 tym czuję niekomfortowo doope![]()
Nie mogę ustawić klocków na obręczy żeby nie piszczały - jest jakaś sprawdzona metoda ? tak żeby hamowały równo bez szarpania ? mają być ukosem ,czy jak . ?
Kurcze , miałem sarnę koło karmika o 20 metrów była ,jak przyhamowałem , uciekła , miałbym cenne zdjęcie , piękne zwierzę ( to w tym miejscu co kiedyś kłusownika wypłoszyliśmy )
Patrzcie jakiego ładnego Giant robi , aż mnie kusi zmienić ...
w sumie to zmieniła się tylko rama ...
.png)

.png)
bluesman napisał(a):tak trzymaj i zwiększaj odległość co drugi dzień o 2-3 km

.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.