.png)
terenowiec napisał(a):Andrzej nie oceniaj kolego Blusmena, tylko pisz konkretnie na temat plusów i minusów rowerów trekingowych w stosunku do górali. Przypomnę, że dyskusję odświeżyłem, gdyż na moim góralu bolą mnie kark, plecy, nadgarstki i dłonie. Szukam rozwiązania by temu zaradzić. Blusmen podpowiedział i wyjaśnił wiele spraw i jestem Mu za to wdzięczny.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):terenowiec napisał(a):Andrzej nie oceniaj kolego Blusmena, tylko pisz konkretnie na temat plusów i minusów rowerów trekingowych w stosunku do górali. Przypomnę, że dyskusję odświeżyłem, gdyż na moim góralu bolą mnie kark, plecy, nadgarstki i dłonie. Szukam rozwiązania by temu zaradzić. Blusmen podpowiedział i wyjaśnił wiele spraw i jestem Mu za to wdzięczny.
Zmień rower na trekingowy z amortyzatorami ( nie cierpią nadgarski , dłonie) i dodatkowo majty zmień na takie z wkładami amortyzującymi bo to że Cię tyłek nie boli nie znaczy ,że nie idzie na kark i plecy.Się wyprostujesz na trekingu i odżyjesz.
Zresztą . Piszcie i dzwońcie.
http://www.rb-rowerek.pl/category/rowery-2012
.png)
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):terenowiec napisał(a):Andrzej nie oceniaj kolego Blusmena, tylko pisz konkretnie na temat plusów i minusów rowerów trekingowych w stosunku do górali. Przypomnę, że dyskusję odświeżyłem, gdyż na moim góralu bolą mnie kark, plecy, nadgarstki i dłonie. Szukam rozwiązania by temu zaradzić. Blusmen podpowiedział i wyjaśnił wiele spraw i jestem Mu za to wdzięczny.
Zmień rower na trekingowy z amortyzatorami ( nie cierpią nadgarski , dłonie) i dodatkowo majty zmień na takie z wkładami amortyzującymi bo to że Cię tyłek nie boli nie znaczy ,że nie idzie na kark i plecy.Się wyprostujesz na trekingu i odżyjesz.
.png)
Rysio napisał(a):Arooo napisał(a):Jedyny minus roweru trekkingowego to podjazd pod duże wzniesienia.
Oj cięęęężko![]()
DlaczegoZ wiosny zmieniłem górala na trekinga i strome podjazdy łatwiej się robi niż kiedyś
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Rysio napisał(a):Arooo napisał(a):Jedyny minus roweru trekkingowego to podjazd pod duże wzniesienia.
Oj cięęęężko![]()
DlaczegoZ wiosny zmieniłem górala na trekinga i strome podjazdy łatwiej się robi niż kiedyś
Mam podobnie. Problem wydaje się nawierzchnia. Jeśli jest twardo to spoko.
.png)
terenowiec napisał(a):... tylko pisz konkretnie na temat plusów i minusów rowerów trekingowych w stosunku do górali. Przypomnę, że dyskusję odświeżyłem, gdyż na moim góralu bolą mnie kark, plecy, nadgarstki i dłonie. Szukam rozwiązania by temu zaradzić. Blusmen podpowiedział i wyjaśnił wiele spraw i jestem Mu za to wdzięczny.
.png)
Maciek1956 napisał(a):W takim razie co ja mam kupić![]()
Miałem wyśmienitą damkę, dałem Tacie. Mam problem z kręgosłupem, z kolanem .... jakoś się trzymam w całościale rower lubię, tzn lubię jeździć - co kupić ...
niestety w dzisiejszym czasie kryzysu kasy mało, coś taniego, ale nie "czeskiego
(Fux zrozumie)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.