Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Riviera Makarska - gdzie wybrać apartament- pomóżcie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zwadara
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zwadara » 28.03.2006 10:39

Ja polecam Omisz - od lat 4 tam jezdże z dzieckiem rewela .
Rafał
Sebastian1976
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebastian1976 » 28.03.2006 11:50

Ech
już widzę, żę jak tyle osób jest zainteresowanych Drasnicą to pewnie dla mnie nie będzie miejsca :(

Wybieram się 18 sierpnia - 3 września. Szukam bardzo spokojnej okolicy z pustymi plażami :) Z opisów ta Drasnica jest ok. Ale może ktoś zna w okolicy inne miejscowości? Bardzo proszę o pomoc, to moje pierwsze wakacje "nie z biurem podróży", chętnie posłucham opinii.

Najpierw chciałem na wyspę Hvar ale znajomi wolą stały ląd. Szukamy kwatery 2+2. Liczę na pomoc stałych bywalców.

Moje namiary:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG: 5672861

Jestem z Gdyni :)

PS. Byłbym wdzięczny za fotki z Drasnicy.....
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 28.03.2006 12:08

Sebastianie, spokojnie. Nie wszyscy jadą w tym samym czasie. Ja zamierzałem jechać na półwysep ale nie wiem czy nie przystopujemy gdzuieś wcześniej. Wybieram sie z rodzinką na poczatku czerwca wiec pewnie coś znajdę - nawet w Drasnicach jakby co :-)
Pozdrawiam
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 28.03.2006 12:37

[quote="Sebastian1976"]Ech
już widzę, żę jak tyle osób jest zainteresowanych Drasnicą to pewnie dla mnie nie będzie miejsca :(

PS. Byłbym wdzięczny za fotki z Drasnicy.....[/quote

Czy to może nowe miejsce pojawiło sie na mapie Chorwacji ? :roll:
]Postarajmy sie chociaz poprawnie pisać nazwy miejscowości,bo mnie osobiście w oczy bardzo kolą takie błędy,a poza tym mogą wprowadzać w błąd.
Sebastian1976
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebastian1976 » 28.03.2006 13:33

to ja ewa napisał(a):
Sebastian1976 napisał(a):Ech

PS. Byłbym wdzięczny za fotki z Drasnicy.....[/quote

Czy to może nowe miejsce pojawiło sie na mapie Chorwacji ? :roll:
]Postarajmy sie chociaz poprawnie pisać nazwy miejscowości,bo mnie osobiście w oczy bardzo kolą takie błędy,a poza tym mogą wprowadzać w błąd.

ooops, jeżeli to do mnie to przepraszam, ale jestem w pracy, robię kilka rzeczy naraz. Jestem tu nowy - proszę się na mnie nie złościć :(
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 28.03.2006 14:38

ooops, jeżeli to do mnie to przepraszam, ale jestem w pracy, robię kilka rzeczy naraz. Jestem tu nowy - proszę się na mnie nie złościć :([/quote]

Winy zostają Ci odpuszczone :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 28.03.2006 14:43

to ja ewa napisał(a):Czy to może nowe miejsce pojawiło sie na mapie Chorwacji ? :roll:
Postarajmy sie chociaz poprawnie pisać nazwy miejscowości,bo mnie osobiście w oczy bardzo kolą takie błędy,a poza tym mogą wprowadzać w błąd.

Dzieki Ewa, bo mnie też w oczy kole ;)

A zatem: Drašnice (Drasznice) ;)
gogol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gogol » 28.03.2006 15:07

Plumek napisał(a):
to ja ewa napisał(a):Czy to może nowe miejsce pojawiło sie na mapie Chorwacji ? :roll:
Postarajmy sie chociaz poprawnie pisać nazwy miejscowości,bo mnie osobiście w oczy bardzo kolą takie błędy,a poza tym mogą wprowadzać w błąd.

Dzieki Ewa, bo mnie też w oczy kole ;)

A zatem: Drašnice (Drasznice) ;)

Mnie to nie przeszkadza, jeżeli wiem o jaką miejscowość chodzi 8)
W końcu nie bierzemy udziału w sprawdzianie ortograficznym :wink:
Grzegorz Ćwik
Cromaniak
Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 28.03.2006 18:36

Kochani bywalcy Breli- powiedzcie coś konkretnego o tej miejscowosci. Prowadzę właśnie dyskusję z własna żoną, która została podpuszczona, że tylko OREBIC na Peliesaczu, a BRELA to tłum, nie ma się gdzie kąpać, daleko i stromo do plaży, blisko drogi i hałas. Wyprowadzcie na forum konkretne argumenty, nie chowajcie się pod emailami. Proszę o pozytywne opinie, no jesli negatywne, to też. Pozdrawiam Grzegorz z Lublina
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2006 18:45

drogi Grzegorzu

z Babą trzeba dyskutowac i uświadamiac, uświadamiac i dyskutowac (jakby co - c z kreseczką nie wchodzi :lol:)

Jak chcesz gotową rozprawkę za i przeciw Breli to tak wiesz hmmm - musicie sami coś zeksplorowac - wyobraź sobie, że 50 lat temu kuracjusze też walili w ciepłe kraje :P i jakoś dawali radę ...

Także a'propos chowania się to nie idź Grzesiu na łatwiznę tylko zapuśc wąż poszukiwawczy, wytęż swoje umysły, napnij postronki o wyszukaj jakieś info ...

Ty Grzesiu ... z dalekigo Lublina to byś chciał, żeby ktoś Wam zaplanował tak:
- pobudka kurna 4.05
- wpieprzac kurna i wymarsz 4.45
- zapierdalac do Zwardonia (np.) i meldowac się kurna 8.00 (np.)
- nastepnie w lewo, prawo, w prawo i w lewo, na światłach prosto, zjeśc w punkcie A, sikac w punkcie B
- dobrze, że nie żadasz określenia co pikantniejszych szczegółów wyjazdu :lol:

Co Wy tam na wschodnich rubieżach takie mało samodzielne :lol: :?:
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 28.03.2006 21:05

Tak się składa, że udzielałem na różnych forach wielu informacji, bo uważam, że są one potrzebne wszystkim mającym ochote conieco przeczytać, pomyśleć, nie wszyscy są takimi kowbojami jak ty. Tak , nie bylem w Chorwacji może 8 lat, w tym czasie przejechałem prawie całą południową Europę, również z ostatnimi zadupiami. Jeździłem solo, z przyczepą kempingową, apertamenty. Trzeba wszystkiego pokosztować. Jeżeli mam pojechać do Chorwacji , bo tak postanowiłem, dlaczego nie mogę podyskutować o tym z ludzmi którzy mogą podzielić się, I CHCĄ SIE PODZIELIC INFORMACJAMI, JEŻELI ICH NIE MASZ TO POCO ZABIERASZ NIEPOTRZEBNIE GŁOS :lol: Jeśli urazilem to przepraszam, ja dyskutuję zawsze tylko w pozytywnym wymiarze wyobraźni. Jeżeli uważasz że Lublin jest końcem świata - to twój problem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2006 21:56

ehhh popisałem re i mi zjadło ... to już mi się nie chce

a kto twierdzi, że droga przez
"Budapeszt można ominąć ... trochę na ten temat jest tu forum/viewtopic.php?t=7838&postdays=0&postorder=asc&start=15"
to:
Grzegorz Ćwik napisał(a):Jedziesz kochany po strasznych zadupiach, nie szkoda ci samochodu? Na tekiej trasie można złapać przestoje.
tomlom
Podróżnik
fotki

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomlom » 29.03.2006 15:33

Nie będę orginalny i również poproszę o pare fotek :) Jadę z rodzinka na poczatku sierpnia i szukam czegos spokojnego i pieknego:)
Tomek
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 29.03.2006 20:35

Do Breli chodziłem na spacer z Baski 10 min plażą.Brela jest super, trochę knajpek, świetne plaże i nie ma tłoku,Baska nawet jeszcze bardziej mi się podobała ale za to więcej ludzi.Ogólnie Brelę bym ci polecił.
Pozdrawiam.
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 30.03.2006 13:29

O, to jest piękna odpowiedz, dziękuję, Grzegorz. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Riviera Makarska - gdzie wybrać apartament- pomóżcie - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone