Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Riviera Makarska - gdzie wybrać apartament- pomóżcie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak
Re: spokojne i najwspanialsze ...

Postnapisał(a) Plumek » 14.03.2006 19:52

Grzegorz Ćwik napisał(a):Jeśli możesz sprecyzować, gdzie szukać tej miejscowosci, a może jakiś kierunek emailowy. Pozdrawiam Grzegorz z Lublina.

A na mapie szukać ;) Najpierw Makarska, potem jadranką palcem w dół - mamy Podgorę i zaraz za Podgorą (4 km) sa rzeczone Drašnice :)
MoniaDar
Autostopowicz

Postnapisał(a) MoniaDar » 14.03.2006 21:33

Daania napisał(a):co roku odwiedzam miejscowość tuż za Makarską - Drasnice. To mała wieś z jednym sklepem i kilkoma przemiłymi kanajpkami. Żadnego hałasu i cudowny "wsiowy" klimat :) . Wieś w lipcu zasypia około 23.00 i jedyne co słychać, to cudowny szum morza na wyciągnięcie ręki, bo cała miejscowość to domy tuż przy brzegu morza. Maleńki port i krystalicznie czysta woda i coś, co sprawia, ze co roku chcesz wracać właśnie tam. Plaże nawet w środku sezonu zawsze znajdują miejsce dla wszystkich gości, zawsze gdzieś jest pusto, bo ta miejscowość ma z sześć małych plaż wzdłuż których w domach zamieszkują goście. Byłam w wielu pięknych miejscach, ale właśnie ta mała miejscowość zrobiła na mnie największe wrażenie. Jeżeli szukasz namiarów - bardzo chętnie Ci je podam :) .

Wielka prośba prześli mi namiary na kwaterę w Drasnice, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuje
Daania
Podróżnik
namiary :)

Postnapisał(a) Daania » 15.03.2006 14:57

juro przesyłam namiary :) . Przez to wspominanie cały dzień myślę o wakacjach...a praca leży na biurku ...a ja nic ... :lol: ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Daania
Podróżnik
namiary :)

Postnapisał(a) Daania » 16.03.2006 16:24

Wygląda to następująco . W zależności od ilości osob z jakimi wybieracie się w podróż do Drasnic, taką kwaterę możecie znaleźć. Jeżeli we dwoje, to podaję namiar do mojej wieloletniej gospodyni : +385 21626493 Pani nazywa się Milena Urlic / bądź jej dzieci/ i posiada różne rodzaje zakwaterowania, które mogę Wam szczerze polecić. Sama zajmuję zawsze dwuosobowy apartamencik nad brzegiem morza . Żadnych specjalnych "super" warunków, choć muszę zanaczyć, że jestem osobą w gruncie rzeczy wymagającą, a zaoferowany standard wydaje mi się naprawdę satysfakcjonujący . Pokoje i pościel są czyste i przyjemne , kuchnia zaopatrzona we wszelkie niezbędne sprzęty, a dodatkowo gospodyni częstuje winem i lokalnymi przysmakami :), a widok z okna ... to "tylko" morze :) . Jeżeli planujecie wyjazd w większej grupie lub np. 2+2 i więcej :) ,to mam kolejnego sprawdzonego wynajmującego. Dysponuje on również pokojami tuż przy plaży z przepięknymi widokami. Umeblowanie jw. Naprawdę niczego nie można tym apartamentom zarzucić. Poprosiłm go telefonicznie o zdjęcia i niestety do tej pory mi ich nie przesłał, ale proszę poczekajcie . Mam nadzieje , ze już jutro się pojawią. Telefon do niego : +385 91 577 46 04. Włada biegle angielskim więc chyba nie będzie problemu. Ogólnie apartamentów jest wiele, właściwie każdy mieszkaniec wsi wynajmuje pokoje, bo przeważanie tylko z tego sie utrzymują, dlatego bardzo dbają o swoich gości :).
pozdrawiam
ania
Daania
Podróżnik

Postnapisał(a) Daania » 16.03.2006 16:50

Grzegorz Ćwik napisał(a):Wybieram się na 2 tg w drugiej połowie sierpnia. Szukam dwóch apartamentów dla dwóch może nie najmłodszych par. Nigdy nie zapuszczalem się do południowej Chorwacji, a widząc tak piękne zdjęcia na forum oraz entuzjastyczne opisy miejscowości, nie mogę nad tym przejść obojętnie. Szukam raczej spokojnego miejsca, gdzie można wypocząć oraz cieszyć się piękną przyrodą oraz, to co głównie interesuje nasze dziewczyny- ładnej plaży i pięknego morza.
Uprzejmie proszę bywalców tych okolic o poradę. Jestem obieżyświatem i widziałem już wiele pięknych miejsc w całej Europie, ale w tym roku postanowienie jest nieodwołalne- okolica Makarskiej, może być to nawet kompletne zadupie, byle piękne. Pozdrawiam wszystkich CROMANIAKÓW - Grzegorz z Lublina.

Witam Grzegorzu :), prosze podaj maila na kóry mam wysłać Ci zdjęcia . Pozdrawiam Ania.
Grzegorz Ćwik
Cromaniak
Re: Riviera Makarska

Postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 16.03.2006 18:18

Z przyjemnoscią będę oczekiwał fotek, może one rozpuszczą tegoroczne śniegi. Dzisiaj Lublin to chyba biegun śnieżny. Na Grzegorza zima powinna była juz pójść do morza, a ja dzisiaj odkopywałem garaż po nocnej śnieżycy. :lol: Gorąco pozdrawiam DaAnię, email- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
prazek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) prazek » 16.03.2006 19:23

Daania napisał(a):co roku odwiedzam miejscowość tuż za Makarską - Drasnice. To mała wieś z jednym sklepem i kilkoma przemiłymi kanajpkami. Żadnego hałasu i cudowny "wsiowy" klimat :) . Wieś w lipcu zasypia około 23.00 i jedyne co słychać, to cudowny szum morza na wyciągnięcie ręki, bo cała miejscowość to domy tuż przy brzegu morza. Maleńki port i krystalicznie czysta woda i coś, co sprawia, ze co roku chcesz wracać właśnie tam. Plaże nawet w środku sezonu zawsze znajdują miejsce dla wszystkich gości, zawsze gdzieś jest pusto, bo ta miejscowość ma z sześć małych plaż wzdłuż których w domach zamieszkują goście. Byłam w wielu pięknych miejscach, ale właśnie ta mała miejscowość zrobiła na mnie największe wrażenie. Jeżeli szukasz namiarów - bardzo chętnie Ci je podam :) .

Bardzo mila reklama tej miejscowości. W tym roku jadę pierwszy raz - właśnie szuam czegoś w stylu Drasnic. Czy mogę prosić o więcej wiadomości na ten temat ( adres, mail, ceny, itp. ).
MoniaDar
Autostopowicz

Postnapisał(a) MoniaDar » 17.03.2006 23:58

Aniu bardzo dziekuje za namiary i zdjęcia, piękna ta mieścinka. Monia
jevick
Turysta

Postnapisał(a) jevick » 18.03.2006 13:36

poprosze zdjatka i namiary, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Daania
Podróżnik

Postnapisał(a) Daania » 20.03.2006 13:22

Bardzo mila reklama tej miejscowości. W tym roku jadę pierwszy raz - właśnie szuam czegoś w stylu Drasnic. Czy mogę prosić o więcej wiadomości na ten temat ( adres, mail, ceny, itp. ).[/quote]

cześć Prazek, czy ja Cię nie pominęłam w wysyłce zdjęć? Jeżeli tak, to przepraszam, poproszę o adres i zaraz wysyłam :) . Ceny pobytu są różne, bo zależy to od ilości osób w apartamencie, długości pobytu i "momentu" wakacji. Najtaniej - wiadomo czerwiec i wrzesień, ceny spadają na łeb na szyję ( szczególnie we wrześniu) w sezonie najdroższe są ap. dwuosobowe od 15-20 euro za os. w lipcu/siepniu, ale tak naprawdę nie chciałabym pisać o cenach, bo dokładnie ich po prostu nie znam. Najlepiej będzie jeżeli zapytacie pod podanymi numerami, kosztuje Was to tylko połączenie telefoniczne i do niczego nie obliguje, a wiadomości będziecie mieli z pierwszej ręki :)
prazek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) prazek » 20.03.2006 18:13

Proszę o te zdjęcia, nie miałam ich wcześniej. Mój adres - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Jedziemy na początku lipca ( 2+1 dziecko - 10 lat ), jak będzie ładnie to ok. 10 dni.
marcek_pl
Odkrywca

Postnapisał(a) marcek_pl » 23.03.2006 14:38

Baardzo prosze o zdjecia - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, chcemy jechac 2+2 (dzieci 4 i 6).

Dziekuje slicznie!
pawel_46
Croentuzjasta

Postnapisał(a) pawel_46 » 23.03.2006 20:16

Aniu Jeśli byś mogła posłać też mnie. Z góy dziękuję. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Szuka też coś ciekawego spokojnego na Makarskiej, jadę w lipcu, nie mogę się doczekać.
kiri
Globtroter

Postnapisał(a) kiri » 24.03.2006 12:06

Ja tez poprosze o zdjecia i jakies namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 4 osoby dorosle.
Eduardo
Podróżnik

Postnapisał(a) Eduardo » 24.03.2006 13:40

Będę wdzięczny za podanie namiarów na jakąś sympatyczną kwaterkę w Drasnicach. Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Riviera Makarska - gdzie wybrać apartament- pomóżcie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone