hello
.png)
.png)
.png)
prazek napisał(a):Proszę o te zdjęcia, nie miałam ich wcześniej. Mój adres - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
.png)
.png)
Asia_R napisał(a):Witam wszystkich
Na początku chciałąm się przywitać. Jestem na forum po raz pierwszy, choć serwis Cro.pl znam od dawna.
W drugiej połowie czerwca wybieramy się z przyjaciółmi do Chorwacji na Makarską Riwierę. Poszukujemy apartamentu dla 4 osób + 3 małych dzieci. Najbardziej odpowiadałyby nam apartamenty w miarę blisko plaży (wiadomo - dzieci...). Plaże kamieniste mile widziane.
Jeśli ktoś dysponuje namiarami, to bardzo proszę o bliższe info na [url]amargolcia@interia.pl[/url]
.png)
Daania napisał(a):co roku odwiedzam miejscowość tuż za Makarską - Drasnice. To mała wieś z jednym sklepem i kilkoma przemiłymi kanajpkami. Żadnego hałasu i cudowny "wsiowy" klimat. Wieś w lipcu zasypia około 23.00 i jedyne co słychać, to cudowny szum morza na wyciągnięcie ręki, bo cała miejscowość to domy tuż przy brzegu morza. Maleńki port i krystalicznie czysta woda i coś, co sprawia, ze co roku chcesz wracać właśnie tam. Plaże nawet w środku sezonu zawsze znajdują miejsce dla wszystkich gości, zawsze gdzieś jest pusto, bo ta miejscowość ma z sześć małych plaż wzdłuż których w domach zamieszkują goście. Byłam w wielu pięknych miejscach, ale właśnie ta mała miejscowość zrobiła na mnie największe wrażenie. Jeżeli szukasz namiarów - bardzo chętnie Ci je podam
.
.png)
.png)
Kristov napisał(a):Byłem w zeszłym roku w miejscowości Brela. Polecam bardzo serdecznie. Jeżeli chcesz, to podaj maila, to napisze szczególy. Spokojna, fajna miejscowość. Obok jest Baska Voda, również fajna, ale wesola, zywa, pelna dyskotek i knajpek. Niedaleko do miejscowosci Makarska(okolo 15km). Jak dasz maila, to moge wszystko objasnic szczegolowo!
Pozdrav!
.png)
.png)
.png)

Kristov napisał(a):Byłem w zeszłym roku w miejscowości Brela. Polecam bardzo serdecznie. Jeżeli chcesz, to podaj maila, to napisze szczególy. Spokojna, fajna miejscowość. Obok jest Baska Voda, również fajna, ale wesola, zywa, pelna dyskotek i knajpek. Niedaleko do miejscowosci Makarska(okolo 15km). Jak dasz maila, to moge wszystko objasnic szczegolowo!
Pozdrav!
Malenna napisał(a):Kristov, ja rownież poproszę o opisy wspomnianych przez Ciebie miejscowości na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
W tym roku planujemy zaatakować Riwierę Makarską
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje