"odcinek płytowy" uległ znacznej poprawie (w porównaniu ze stanem sprzed 3 lat), co nie znaczy, że jest dobrze.
Jest jeszcze kilka kilometrów, że ta trelinka jest irytująca
Wydaje mi się, że w stronę Polski jest dużo lepiej.
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Informacja z wczoraj, prace w okolicach Brna trwają,
"odcinek płytowy" uległ znacznej poprawie (w porównaniu ze stanem sprzed 3 lat), co nie znaczy, że jest dobrze.
Jest jeszcze kilka kilometrów, że ta trelinka jest irytująca.
.png)
arek_sosnowiec napisał(a):mysza73 napisał(a):Informacja z wczoraj, prace w okolicach Brna trwają,
Eee tam. Odcinek Brno - Praga. Tam to były płyty![]()
Ostrava - Brno nie jeździło się źle, a skoro piszesz, że jeszcze poprawili ...![]()
![]()
Napisz proszę, są jakieś utrudnienia w związku z tymi pracami w okolicach Brna? Tworzą się jakieś korki czy jedzie się płynnie?
.png)
mysza73 napisał(a):arek_sosnowiec napisał(a):mysza73 napisał(a):Informacja z wczoraj, prace w okolicach Brna trwają,
Eee tam. Odcinek Brno - Praga. Tam to były płyty![]()
Ostrava - Brno nie jeździło się źle, a skoro piszesz, że jeszcze poprawili ...![]()
![]()
Napisz proszę, są jakieś utrudnienia w związku z tymi pracami w okolicach Brna? Tworzą się jakieś korki czy jedzie się płynnie?
Wczoraj w obie strony ruch był płynny.
Jak jechałam w czwartek - 19.06, w kierunku Brna był korek, ale nie za duży.
Tak około 10-15 minut jechało się bardzo wolno, ale jechało.
.png)
.png)
.png)

dudek668 napisał(a):Proszę podpowiedź .Jedziemy dziś wieczorem na 4 auta pierwszy raz na Cro i mamy dylemat przez co jechać.W sumie nam się nie śpieszy a kasa by się przydała. Mieszkamy blisko Czech więc czy jechać na Brno Wieden Graz Maribor Zagrzeb i dalej w dół czy może przez Ziline Bratysławe i tu potem jest problem ?????????? Wiem ze to już byo ale proszę o podpowiedz i wyrozumialosc
.png)
endryu napisał(a):Ominąć czeskie płatne drogi i dalej od Brna na Wiedeń, Graz, objazd słoweńskiej autostrady- Mureck-Lenart-Ptuj i kierunek Zagrzeb.dudek668 napisał(a):...W sumie nam się nie śpieszy a kasa by się przydała...
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi