joanna.q napisał(a):Świetna relacja!
Właśnie zastanawiam się czy z dwójką maluchów wybrać się do tego miejsca w maju.
Czy mogę mieć kilka pytań ponieważ Zaton HR ma takie różne opinie .
Czy woda z basenach dla dzieci jest ciepła? Jadę z maluchami 1,5 i 4 lata, będzie koniec, czy przy 20-25 stopniach
będzie im przyjemnie się kąpać?
Przeglądamy domki mobilne standardowe oraz apartamenty 3* ale boję sie o standard, różnie piszą, w jakich miał Pan okazję być i czy można polecić?
Pozdrawiam i czekam na dalszą część relacji
Z tego co kojarzę w maju będzie na ośrodku cisza minimum 2 razy większa niż w drugiej połowie września - przynajmniej tak wynika z opowieści znajomych, którzy byli rok przed nami w maju. W brodzikach woda była ciepła, w basenie dużym zimna. Dzieci i tak nie mają umiaru jeżeli chodzi o kąpiel w basenie - to od Was będzie zależało kiedy mają wyjść, a i tak krzyku będzie co nie miara

W domkach nie byłem, ale tak jak niżej pisze Agata warunki są dobre. My spaliśmy w 4*, wyposażenie, czystość nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Fajnie też, bo trafiliśmy na apartament na parterze, myślę, że to też jest opcja do rozważenia zwłaszcza, że obłożenia obiektu nie będzie.
Miały być na koniec relacji zdjęcia, ale jak już padło pytanie to teraz je zamieszczę.