Mam jeden plus. Do prac ciężkich (vide noszenie kanistrów) wykorzystuję dziecko
.png)
Z googlemaps wychodzi mi, że to ta chałupa:Rysio napisał(a):nie wiem jak daleko do auta, ale jak zaraz za chałupą (...)

.png)
smoki3 napisał(a):
Tu jest bardzo dobry temat z fantastycznym rozwiazaniem przelewania "wachy" na łodzi :
http://forum-motorowodne.pl/lodzie-i-ja ... -na-lodzi/
Fabrycznie nowa, wysokiej jakości elektryczna pompka do wody, wina, butelek, akwariów i innych niełatwopalnych płynów.
Sprawdzi się np. do przelewania paliwa*
Dokąd Was wyniosło (z MetajnyRysio napisał(a):U mnie gugle kończy się na takim widoku dla Ubli![]()
Przypuszczam, że chodzi o ten schlauch z kulkowym zaworkiem.Rysio napisał(a):Masz na myśli tą pompkę na baterie ?
.png)
Rysio napisał(a):To i tak masz dobrze bo cokolwiek możesz zobaczyć. U mnie gugle kończy się na takim widoku dla Ubli
smoki3 napisał(a):
Tu jest bardzo dobry temat z fantastycznym rozwiazaniem przelewania "wachy" na łodzi :
http://forum-motorowodne.pl/lodzie-i-ja ... -na-lodzi/
Masz na myśli tą pompkę na baterie ?
Bo jeśli tak to:Fabrycznie nowa, wysokiej jakości elektryczna pompka do wody, wina, butelek, akwariów i innych niełatwopalnych płynów.
Aczkolwiek dalej czytamy:Sprawdzi się np. do przelewania paliwa*![]()
*ON też jest paliwem więc w tym przypadku raczej bym obaw nie miał. Natomiast w przypadku benzyny podziękuję.
Pewnie chiński producent napisał to pierwsze, zaś polski sprzedawca to drugie żeby sprzedać. Ja pozostanę przy kanistrze. Nie mam parcia na szkło i nie chcę by Jutarnji Vijesti o mnie pisały
.png)
.png)
karpik_raszyn napisał(a):Ja mam (pewnie) nie do końca prawidłowo ale...
ale podpatrzyłem jak to mają inni na zdjęciach swoich pontonów za granicą i chyba ktoś z forum też miał w tym wątku podobnie. Tabliczka wydrukowana na piance i zalaminowana. Taki komplet kosztuje grosze, a jest lekki, wytrzymały i łatwo się zdejmuje.
Zakładam to tylko na Chorwację, gdzie wykupuję winietę w PL pływam bez bo nie trzeba. Dzięki temu nie ma problemu związanego z naklejaniem czegokolwiek.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...