Sa to specjalne gumy neoprenowe, które przykleja się do pontonu, z gumy wychodzi łacznik do rurek i wszystko, jasne
FUX napisał(a):W druciarstwo sie nie bawcie.
To może kosztować zdrowie lub życie. Woda raczej błędów nie wybacza. Tam nie zaciągniecie ręcznego i nie wysiądziecie, żeby zdiagnozować usterki.
FUX napisał(a):Druciarstwo to inna nazwa prowizorki....
FUX napisał(a):Druciarstwo to inna nazwa prowizorki.... :mrgreen:
bogdan63 napisał(a):jako krakus proponuje jezioro rożnowskie , do poznania trochę daleko , nie wiem czy na przykład w połowie drogi gdzieś pomiedzy katowice/kraków/warszawa/poznań , co o tym sądzicie , tak na początku
MorskiPas napisał(a):bogdan63 napisał(a):jako krakus proponuje jezioro rożnowskie , do poznania trochę daleko , nie wiem czy na przykład w połowie drogi gdzieś pomiedzy katowice/kraków/warszawa/poznań , co o tym sądzicie , tak na początku
Jeziorko PORAJ niedaleko Częstochowy byłoby niezłe na takie spotkanie. Łatwy dojazd Gierkostradą, piaszczyste brzegi. Trzeba się tylko upewnić, czy w tym roku nie wprowadzili zakazu warczenia.
adam_cro napisał(a):MorskiPas napisał(a):bogdan63 napisał(a):jako krakus proponuje jezioro rożnowskie , do poznania trochę daleko , nie wiem czy na przykład w połowie drogi gdzieś pomiedzy katowice/kraków/warszawa/poznań , co o tym sądzicie , tak na początku
Jeziorko PORAJ niedaleko Częstochowy byłoby niezłe na takie spotkanie. Łatwy dojazd Gierkostradą, piaszczyste brzegi. Trzeba się tylko upewnić, czy w tym roku nie wprowadzili zakazu warczenia.
No nieżle, jutro tam jadę popływać, nie wprowadzono zakazów - mocne kluby motorowodne! Trochę się tam z nimi znam, może pociągniemy temat i coś zorganizujemy?
bogdan63 napisał(a):no i co będzie coś z tego spotkania ???
bo jakby troche temat ucichnął ...
proponuję 3 V - 5 V...
pozdrawiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...