wiolek_lp napisał(a):Ładny asfalcik do samego końcaMusieli chyba go dość niedawno zrobić, bo kiedyś czytałam o trudnościach tej drogi i nastawiałam tak męża, a tu zaskoczenie
Bardzo mnie to cieszy
Ma ich więcej i są znacznie ciekawsze od tych, które znajdują się w bliskim sąsiedztwie Jelsy. Czasami warto odpocząć od samochodu i mieć kilka fajnych plaż w najbliższej okolicy
.png)
maslinka napisał(a):U mnie będzie Humac w następnym odcinku
Tam chyba zawsze są pustki...
Do konoby zaglądaliśmy przez szybę i płot, bo w niedziele jest zamknięta.
AdamZ napisał(a):Jest klimat. Powtórzyłbym ten spacer o zachodzie i sprawdził też jak wyglądają te widoczki nocą. Liczę że miałeś podobne pomysły
majkik75 napisał(a):No drogi Kolego, przytłukłeśStaram się śledzić prawie wszystkie relacje czy opisy tutaj na forum, ale na taką Vrobską jeszcze nie trafiłem (przepraszam z góry tych co opisywali, ale do mnie nie dotarło
).
Widzę, ze miasto ma niesamowity fotograficzny potencjał ...![]()
Bardzo ładnie to wszystko pokazałeś, jestem ciekawy, pewno nawet nie tego "czy" tylko jak pokażesz miasto nocą ..
pozdrawiam, Michał
.png)
gusia-s napisał(a):Ja mieszkałam w Jelsie ale Vrboska też mi bardzo przypadła do gustu, rowerkiem to było chwila i dwa momenty więc sobie pedałowałam w dzień i w nocy![]()
Piękne sliki
te kiero napisał(a):Piękne lusterka Vrboskiej.
wiolek_lp napisał(a):A ja niestety nie podzielę Waszego zachwytu
Dałam Vrbosce 3 szansę i więcej nie będzie. Za 1 razem nie zaiskrzyło, za 3 razem zwyczajnie zawiodło. Niestety czas tam spędzony uważam na stracony. Jakoś na mnie niestety nie działa![]()
Gdy w zeszlym roku udało mi się zrobić cudowne zdjęcie z chmurami, to był jedyny moment w którym była dla mnie ładna. Dla mnie niestety to najsłabsze miasteczko na wyspie i raczej nie będę więcej próbować się przekonać, że jest inaczej
piotrf napisał(a):Na takie widoczki lusterkowe , "bezludziowe" jestem łasy jak kot na spyrkę , piękne![]()
Łaskawość aury , sprzęt i umiejętności operatora w jednym . . .
Pozdrawiam
Piotr

majkik75 napisał(a):Ostatnie zdjęcia plaży, super![]()
![]()
Czy możesz napisać, a najlepiej wstawić zdjęcie mapki gdzie mieszkaliście i jak się to ma do tej plaży co np. pokazałeś teraz ostatnio ?
Z góry dziękuję, pozdrawiam, Michał
gusia-s napisał(a):Powiem Ci, że mnie zaskoczyłeś tymi plażyczkami na Glavicy... zupełnie pominęłam tę część Vrboski choć miałam do niej całkiem blisko
Powrót do Nasze relacje z podróży