Wolałabym kemping po tej stronie półwyspu, jak będzie bardzo ciasno na tych dwóch to będziemy szukać innych także kto kolwiek widział kto kolwiek coś wie proszę o info.
.png)
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Jackar napisał(a):
Właśnie wszedłem na stronkę kampu w Orašacu. Muszę przyznać, że wygląda bardzo, bardzo (plaża, zacienienie, odległość do Dubrownika).
Z twojego postu zrozumiałem, że pierwszeństwo ma Orašac, a w drugiej kolejności Duba.
Kiedy się tam wybieracie?
Troszkę inaczej, na Dubę pojedziemy na 100 % gdyby "Pod Maslinom" nie było miejsca to wtedy wcześniej wystartujemy do Duby otNajpierw jedziemy do Orašaca właśnie z powodu bliskości Dubrownika, chcemy odwiedzić "Dubrownik nocą" a z kampu bez problemu podjedziemy komunikacją podmiejską (mam nadzieję).
I jeszcze chcemy odwiedzić kilka punktów "bo blisko".
W Orašacu będziemy od poniedziałku 14.07 , wcześniej Sarajevo
.png)
Jackar napisał(a):Dzięki za podpowiedź o Orašacu (jak nie Pod Maslinom to może Pece), dało mi to plan rezerwowy.
Pozdrawiam i życzę dużo słońca na urlopie![]()

.png)
gusia-s napisał(a):Jeśli ktoś będzie zaglądał na Ponta i Vala w Mokalo dajcie znać proszę jak tam wygląda sprawa z miejscowkami pod przyczepę. Wszelkie info mile widziane. My planujemy wjazd 20 lipca. Wiem że dla przyczep i kamperów miejscówki są w górnych partiach tych kempingow, ale jak duże i czy z cieniem to już tajemnica. Może ktoś cyknie fotkę i tu wrzuci?
Wolałabym kemping po tej stronie półwyspu, jak będzie bardzo ciasno na tych dwóch to będziemy szukać innych także kto kolwiek widział kto kolwiek coś wie proszę o info.
.png)
maarec napisał(a):gusia-s napisał(a):Jeśli ktoś będzie zaglądał na Ponta i Vala w Mokalo dajcie znać proszę jak tam wygląda sprawa z miejscowkami pod przyczepę. Wszelkie info mile widziane. My planujemy wjazd 20 lipca. Wiem że dla przyczep i kamperów miejscówki są w górnych partiach tych kempingow, ale jak duże i czy z cieniem to już tajemnica. Może ktoś cyknie fotkę i tu wrzuci?
a to chyba jakaś zmiana planów ? jak dobrze pamiętam to miał być rok przerwy od Cro ??
Na Peljesacu byłem tylko na Autocamp Denka w Loviste - zdecydowanie polecam, cienia też się znajdzie, ale czy w lipcu będzie miejsce ? polecałbym zapytać na ich profilu na FB lub zadzwonićbardzo fajny rodzinny camping na końcu świata..
.png)
gusia-s napisał(a):maarec napisał(a):gusia-s napisał(a):Jeśli ktoś będzie zaglądał na Ponta i Vala w Mokalo dajcie znać proszę jak tam wygląda sprawa z miejscowkami pod przyczepę. Wszelkie info mile widziane. My planujemy wjazd 20 lipca. Wiem że dla przyczep i kamperów miejscówki są w górnych partiach tych kempingow, ale jak duże i czy z cieniem to już tajemnica. Może ktoś cyknie fotkę i tu wrzuci?
a to chyba jakaś zmiana planów ? jak dobrze pamiętam to miał być rok przerwy od Cro ??
Na Peljesacu byłem tylko na Autocamp Denka w Loviste - zdecydowanie polecam, cienia też się znajdzie, ale czy w lipcu będzie miejsce ? polecałbym zapytać na ich profilu na FB lub zadzwonićbardzo fajny rodzinny camping na końcu świata..
Hehe, nie wiesz??? ... kobieta zmienną jest![]()
Tak owszem, nastąpiła zmiana planów i chcemy ruszyć za tydzień.
Chcemy pomieszkać jakieś 5-6 dni gdzieś po środku półwyspu, najlepiej w okolicach Orebica właśnie, raczej po "tej" stronie niż "tamtej"a potem przeprowadzka
Loviste faktycznie na końcu świata a my nie usiedzimy w miejscu więc trochę bez sensu dojeżdżać wszędzie taki kawał dlatego szukamy ciut bliżej.
Gdzie osiądziemyto się dopiero okaże
.png)
.png)
darek1974 napisał(a):Cześć i co z tym basenem na Poncie? Jest już i czy cena nie wzrosła przez to? A tak ogólnie to polecacie ten camp? Można tam grilować przy namiocie? Napiszcie coś wiecej o tym campie bo chciałem w tym roku tam jechać. Czy jest tam w miarę płytka woda(jade z dzieckiem) i czy daleko z campu do sklepu? Dzięki z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam Darek
.png)
andeo napisał(a):Gusiu ,na dole podział jest na 4 rodzaje sezonu ,czyli niski,wysoki,niski i zamknięcie sezonu
(?)
i potem każda rubryka jak osoba dorosła ,dziecko,namiot duży/mały itd też ma 4 rubryczki z cenami