Kapitańska napisał(a):
Czekaj czekaj....mi się dłużyło bo po drodze dzieci, wychowanie i takie tam inneTy już chyba tak samo jak ja teraz ma sztoz a sobą więc zapomnij o 15 latach
![]()
![]()
Kuj żelazo póki gorące
![]()
Odwagę mam
.....chyba....
.png)
Kapitańska napisał(a):
Czekaj czekaj....mi się dłużyło bo po drodze dzieci, wychowanie i takie tam inneTy już chyba tak samo jak ja teraz ma sztoz a sobą więc zapomnij o 15 latach
![]()
![]()
Kuj żelazo póki gorące
![]()
.png)
Katerina napisał(a):CROberto- Zrobię teatrzyk i dostanę to , co chcę...Dostałem kolejnego asa, na rękę....
Przyjdzie czas, że nim zagram...![]()
Życie to jeden wielki poker i teatr - choć niektórzy twierdzą, że jest nowelą![]()
Katerina napisał(a):
A na poważnie - magičan dan za Tebe i odlične slike za nas![]()
Teraz już pewnie nie będzie wakacji bez pływadła?

sviva napisał(a):elka21 napisał(a):anakin napisał(a):Woda w najgłębszym miejscu szyi nie sięga.
Sprawdzone.![]()
Zależy jeszcze, na jakiej wysokości, kto ma szyję.
No właśnie. Ja mam "prezesowy wzrost". Dam radę?
.png)
anakin napisał(a):
Ja mam 192, a woda w najgłębszym miejscu sięgała mi brody, więc raczej nie.![]()
Ale zawsze możesz ten fragment przepłynąć.
.png)
agata26061 napisał(a):OMG już sobie ta sytuację z moimi dziećmi wyobrażam (4 i 8 lat). Na pewno nie zdążylibysmy połapać dmuchancow, bo musielibyśmy dzieci trzymać, żeby ich nie zabrało![]()
.png)
anakin napisał(a)::lol:
Zrce jeszcze nie dostąpiło zaszczytu żebym się tam pojawił i nieprędko ( o ile wcale ) to się zmieni.![]()
Mnie ciekawi jedno Robert...
Nie dostałeś w łeb za temperaturę wody na Rucicy?![]()
Jeśli nie w ten dzień to na pewno w następny.
.png)
Katerina napisał(a):Hmm, przy gulaszu to to jest zwykła zalewajka![]()
Ależ tam grzecznie![]()
No, chyba, że po zmroku jakiś ogień piekielny buchnie?
.png)
).png)
sviva napisał(a): Nocna impreza? Zaliczona ale to w czasie jeszcze sprzed obrączkowania. Co tam się dzieje to jiech lepiej tam zostanie.
.png)
agata26061 napisał(a):O majgat jak cudownie na tych Twoich fotach. Do sierpnia tak daleko... Ale już jedno wiem na pewno. Nie będę zbyt oryginalna jeśli chodzi o pływanie pasarką. Maskalic jest moim punktem obowiązkowym, a i pewnie resztę też powtórzę po Was (niestety,wybacz
)

.png)
trzeba było wziąć coś, na uspokojenie...

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży