Czy BP odpowiada za ukąszenie osy na stacji benzynowej
Na pewno przykra sprawa
Co do skarg na właścicielkę apartamentu, to w takich sprawach nie lubię się wypowiadać.
W zasadzie wypadałoby w tym wątku poprosić o zabranie głosu właścicielkę
.png)
.png)
Typowe polskie (warszawskie) myślenie,wiecznie niezadowolony malkontent,pozwie co tylko się da,stacje benzynową,ambasadę,urząd miasta,piekarnię....etc.
...
Wyluzuj chłopie i daj sobie spokój albo napisz na forum o owadach i stacjach bp
Jak się nie podoba to szukam innego miejsca a nie płacze jak baba.
.png)
Fatamorgana napisał(a):Myliłeś się a w dodatku takie odzywki jak Twoje sa nie na miejscu!
Utwierdzasz tylko głupie i niepotrzebne polskie piekiełko urządzając szyderstwa z warszawiaków.
Tam są różni ludzie- tak samo jak na Śląsku, Pomorzu i na Podhalu oraz gdzie indziej.
Kultywowanie takich szkodliwych uprzedzeń jest dobre dla kiboli albo ludzi o zaściankowym myśleniu.
Autor miał prawo napisać o tym co uważał za WAŻNE z jego punktu widzenia!
Jeżeli Ty i MariuszM nie umiecie tego uszanować, to znaczy że nie dorośliście do wymiany poglądów na forach.
Wiecie obaj co to znaczy empatia i asertywność?
Ktoś kto zaczyna post od zwrotów:Typowe polskie (warszawskie) myślenie,wiecznie niezadowolony malkontent,pozwie co tylko się da,stacje benzynową,ambasadę,urząd miasta,piekarnię....etc.
...
powinien najpierw się zastanowić czy w ogóle dobrze zrozumiał autora tematu.
Nie mówiąc o tym, że kiepsko zna europejskie prawodawstwo w zakresie ochrony dobra i zdrowia ludzkiego.
Polskie realia mają się do tego jak psia kupa na Shellu do umytego talerza.
Jeszcze bym zrozumiał marudzenie na to, że jakiś user zrzędzi, że "droga miała koleiny i nie dało się jechać szybciej" albo "w Cro na plaży było mi za gorąco", ale tu trochę poważniejsza rzecz była i to właśnie należało USZANOWAĆ- nawet jeśli coś nam nie pasuje w emocjonalnym podejściu autora.
Zamiast tego uszanowania pokazaliście właśnie typowe polskie myślenie- byle obśmiać.
Napisał bym coś jeszcze ale...szkoda czasu.
.png)
Fatamorgana napisał(a):Myliłeś się a w dodatku takie odzywki jak Twoje sa nie na miejscu!
Utwierdzasz tylko głupie i niepotrzebne polskie piekiełko urządzając szyderstwa z warszawiaków.
Tam są różni ludzie- tak samo jak na Śląsku, Pomorzu i na Podhalu oraz gdzie indziej.
Kultywowanie takich szkodliwych uprzedzeń jest dobre dla kiboli albo ludzi o zaściankowym myśleniu.
Autor miał prawo napisać o tym co uważał za WAŻNE z jego punktu widzenia!
Jeżeli Ty i MariuszM nie umiecie tego uszanować, to znaczy że nie dorośliście do wymiany poglądów na forach.
Wiecie obaj co to znaczy empatia i asertywność?
Ktoś kto zaczyna post od zwrotów:Typowe polskie (warszawskie) myślenie,wiecznie niezadowolony malkontent,pozwie co tylko się da,stacje benzynową,ambasadę,urząd miasta,piekarnię....etc.
...
powinien najpierw się zastanowić czy w ogóle dobrze zrozumiał autora tematu.
Nie mówiąc o tym, że kiepsko zna europejskie prawodawstwo w zakresie ochrony dobra i zdrowia ludzkiego.
Polskie realia mają się do tego jak psia kupa na Shellu do umytego talerza.
Jeszcze bym zrozumiał marudzenie na to, że jakiś user zrzędzi, że "droga miała koleiny i nie dało się jechać szybciej" albo "w Cro na plaży było mi za gorąco", ale tu trochę poważniejsza rzecz była i to właśnie należało USZANOWAĆ- nawet jeśli coś nam nie pasuje w emocjonalnym podejściu autora.
Zamiast tego uszanowania pokazaliście właśnie typowe polskie myślenie- byle obśmiać.
Napisał bym coś jeszcze ale...szkoda czasu.
.png)
Krzysiekm napisał(a):Jak ktoś nie ma argumentów to najczęściej obraża,dlatego nie jesteś dla mnie godnym rozmówcą,żegnam
Potwierdzasz tylko moje przekonanie o warszawiakach,czyli znów się nie myliłem
.png)
wikol napisał(a):
Większość ludzi potrafi tylko kpić, opluwać, naśmiewać się / no bo przecież mnie to nie dotyczy /
.png)
.png)
.png)
.png)
Berkovitz napisał(a):Szczerze? doskonale zdaje sobie z tego sprawe
jednakze bylem tez tego swiadom, ze gdybym wypowiedzial sie w nieco bardziej ambitny sposob to moglby nie zrozumiec. Moze to i prostackie, ale z doswiadczenia wiem, ze do niektorych trzeba w dokladnie taki sam sposob jak i oni, nieco znizyc swoj poziom by za chwile do niego wrocic.
rowniez jestem za zakonczeniem watku
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi