słoma79 napisał(a):Mam nadzieję, że Doktor już wstawił wodę na herbatę...bo czekam na kolejny odcinek
Herbatka gotowa, odcinek również

.png)
słoma79 napisał(a):Mam nadzieję, że Doktor już wstawił wodę na herbatę...bo czekam na kolejny odcinek

.png)
beatabm napisał(a):Pod zimnego cyca wprost pieszczą podniebienie, kalmarek smakuje jak kurczak.
.png)
dhmegi napisał(a):beatabm napisał(a):Pod zimnego cyca wprost pieszczą podniebienie, kalmarek smakuje jak kurczak.
No bo przecież wszystko smakuje jak kurczak![]()
Mam pytanie do Doktora.
Skoro w trakcie powstawania tej relacji dołączyłeś do grona cromaniaków pod nickiem DoktorDoktor, to dlaczego pisząc swoją część wspomnień dalej podłączałeś się do Kapitańskiej Baby (beatabm)
beatabm napisał(a):Na jakim żaglowcu takie chochle? Mów natychmiast gdzie i czym pływałeś

.png)
tomekkulach napisał(a):beatabm napisał(a):Na jakim żaglowcu takie chochle? Mów natychmiast gdzie i czym pływałeś
Niestety nie był to żaglowiec![]()
Służyłem 1,5 roku na okręcie
szkolnym Akademii Marynarki Wojennej
o nazwie "ORP Wodnik"
Wrzucę materiał na Jego temat:
Najdalej płynęliśmy do portu w Hajfie('92 rok)
W sumie to dane było mi przepłynąc coś około 25 tys Mm
(jak zaczynam opowiadać,to żona mówi nie pij więcej)![]()
Pozdrawiam
.png)
Katerina napisał(a):Zadanie dla Doktora..
O czym śpiewamy?
Pomyślałam,że rejs cycem, ale trochę kultury nie zaszkodzi![]()
Na wschód słońca

.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Przeczytanemożna zaczynać dzień
.png)
Katerina napisał(a):Zadanie dla Doktora..
O czym śpiewamy?
Pomyślałam,że rejs cycem, ale trochę kultury nie zaszkodzi
.png)
DoktorDoktor napisał(a):dhmegi napisał(a):beatabm napisał(a):Pod zimnego cyca wprost pieszczą podniebienie, kalmarek smakuje jak kurczak.
No bo przecież wszystko smakuje jak kurczak![]()
Mam pytanie do Doktora.
Skoro w trakcie powstawania tej relacji dołączyłeś do grona cromaniaków pod nickiem DoktorDoktor, to dlaczego pisząc swoją część wspomnień dalej podłączałeś się do Kapitańskiej Baby (beatabm)
Rzecz jest bardzo prosta. Piszę swoją część relacji, następnie przesyłam ją do Kapitańskiej, która koordynuje naszą pomnikową edycję jako Redaktor Bardzo Naczelny. Ona dobiera fotki i ujednolica całość oraz umieszcza na forum. To ważne ze względów edytorskich. To nie jest jedyny tekst jaki teraz piszę (mam kilka zaległych artykułów) więc jest to dla mnie bardzo wygodne. I jest to dobra praktyka. Zawsze warto podrzucić tekst do przeczytania drugiej osobie, choćby dla wyłapania literówek, których autor NIGDY nie zobaczy.
DoktorDoktor napisał(a):Jeśli jesteś zainteresowana technikami i strategiami pisarskimi, mogę podrzucić na Priv trochę namiarów na literaturę fachową w tym.
.png)
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przeczytanemożna zaczynać dzień
Najpierw Księżniczki, potem praca![]()
![]()
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przeczytanemożna zaczynać dzień
![]()
Najpierw pływanie z Wami, potem ćwiczenia, potem praca - o taka kolejność

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Katerina napisał(a):Zadanie dla Doktora..
O czym śpiewamy?
Pomyślałam,że rejs cycem, ale trochę kultury nie zaszkodzi
Zadanie dla wszystkich - o czym śpiewamy![]()
![]()

.png)
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przeczytanemożna zaczynać dzień
![]()
Sekcja gimnastycznaBardzo dobrze, witamy naszą osobistą Trenerkę zatem
.png)
="CROnikiCROpka"]
Sekcja gimnastycznaBardzo dobrze, witamy naszą osobistą Trenerkę zatem
Czyli i ja fuchę załapałamTylko będą nam potrzebne trampoliny
![]()
może katamaran by się nadał...
Powrót do Nasze relacje z podróży