Ale fajnie się z Wami pływało, choć jeszcze nie jestem przekonana, czy ja się do tego nadaję.
.png)
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Coś później relacja dziś, ja już po ćwiczeniach i po śniadaniu![]()
Ale fajnie się z Wami pływało, choć jeszcze nie jestem przekonana, czy ja się do tego nadaję.
.png)
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Coś później relacja dziś, ja już po ćwiczeniach i po śniadaniu![]()
Zaspałam
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Coś później relacja dziś, ja już po ćwiczeniach i po śniadaniu![]()
Zaspałam
Za dużo cyca wczoraj
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Będę do końca... i jeden dzień dłużej
.png)
słoma79 napisał(a):Robi człowiek szybki kurs do Wrocławia i z powrotem...5 godzin...i prawie trzy strony...litościJam Session...piękna nazwa dla jachtu

.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):Robi człowiek szybki kurs do Wrocławia i z powrotem...5 godzin...i prawie trzy strony...litościJam Session...piękna nazwa dla jachtu
Błaganie wysłuchane, jutro ostatni odcinek
.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):Robi człowiek szybki kurs do Wrocławia i z powrotem...5 godzin...i prawie trzy strony...litościJam Session...piękna nazwa dla jachtu
Błaganie wysłuchane, jutro ostatni odcinek
Tylko nie to...co ja teraz będę jadł na śniadanie ???

.png)
tyniolek napisał(a):Po tych 15 karniakach mnie zamuliło, a jeszcze chcą, żebym ćwiczyła w takim stanie. To już wolę masę robić.
Ale pokład ładnie wypucowałam, skoro jednostka zdana bez problemu
.png)
Vjetar napisał(a):tyniolek napisał(a):ostatnio pod wiatr
Wtedy najlepsze połowy podobno...![]()
Nadrobiłem.
Pozdrowienia dla załogi
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży