.png)
yacek68 napisał(a):Cześć !
Jestem tu kompletnie nowy. 02.08 jade pierwszy raz do Cro. Większośc tematów mam ogarnięte. Tylko nie to z tematu - w ilu miejscach od momentu przekroczenia granicy w Macelj do Podgory bede musiał płacic za przejazd autostradą ? Z góry sorki ,jeśli pytanie uważacie na smieszne, ale forum jest ogromne i znalezienie takiej informacji mnie przerosło
.png)
yacek68 napisał(a):Cześć !
Jestem tu kompletnie nowy. 02.08 jade pierwszy raz do Cro. Większośc tematów mam ogarnięte. Tylko nie to z tematu - w ilu miejscach od momentu przekroczenia granicy w Macelj do Podgory bede musiał płacic za przejazd autostradą ? Z góry sorki ,jeśli pytanie uważacie na smieszne, ale forum jest ogromne i znalezienie takiej informacji mnie przerosło
.png)
Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Lučko - Zagvozd 204,00 kun
.png)
Koenig napisał(a):Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Zagvozd szybszy, bo przez tunel bezpośrednio do Baska Voda, ale Sestanovac widokowo bije na głowę Zagvozd![]()
Wybór należy do Ciebie, polecam spróbować Sestanovac, chyba ze się boisz serpentyn.
.png)
CroVisitor napisał(a):Koenig napisał(a):Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Zagvozd szybszy, bo przez tunel bezpośrednio do Baska Voda, ale Sestanovac widokowo bije na głowę Zagvozd![]()
Wybór należy do Ciebie, polecam spróbować Sestanovac, chyba ze się boisz serpentyn.
Nie no bez przesady, parę zakrętów z Sestanovac w stronę Baski.
Co do wyboru - jak wolisz. Zawsze można w jedną stronę pojechać tak, a w drugą drugim wariantem.
.png)
Ewa1982 napisał(a):Czy możesz napisać czy kupowałeś winiety wcześniej i gdzie bo my w tym roku tez z Krakowa jedziemy ale pierwszy raz na Chorwację. Napisz coś więcej
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi