Jak ktoś chce zaoszczędzić to oleje winietę w Słowenii. Jak komuś nie szkoda 30 euro to zapłaci. Jego kasa, jego czas, jego wybór.
Grunt że jest wybór.
Z małymi dziećmi to tak, ja mam 3+0 aktualnie, dwóch dużych facetów będących stale w ruchu, nie ma szans się najeść, 3 duże pizze konieczne + napoje.sviva napisał(a):Jeśli ja z Żoną i dwójką dzieci mam zjeść 4 pizzę (dzieci mają 5 i 7 lat) to chyba w 3 dni.
empire13 napisał(a):No i po co te debaty o tym, ile osób się czym naje za 30 euro?
Jak ktoś chce zaoszczędzić to oleje winietę w Słowenii. Jak komuś nie szkoda 30 euro to zapłaci. Jego kasa, jego czas, jego wybór.
Grunt że jest wybór.
Xp1717 napisał(a):Konieczność zakupy winiety to stracony czas. Droga przez Ptuj, to 20 minut dłużej.
Poza tym po drodze można zatankować - jest tańsza benzyna.
Jazda autostradą wciąż nie ma sensu.
sviva napisał(a):empire13 napisał(a):No i po co te debaty o tym, ile osób się czym naje za 30 euro?
Grunt że jest wybór.
nie wiem, ja tylko wyraziłem swoje zdanie, że za 30 euro jesteśmy w stanie zjeść.![]()
Grzegorz_GRK napisał(a):Cześć
Mam pytanie, dlaczego Google wyznacza trasę przez przejście Kapela, a nie przez Cvetlin? Czy przejście w Cvetlin jest zamknięte cały czas, czy tylko w okresie zimowym, a może jest zamknięte dla ruchu nielokalnego?
dids76 napisał(a):GM od kilku lat nie wyznacza trasy przez Cvetlin, tak naprawdę to chyba nikt nie wie dlaczegoPrzejęcie normalnie otwarte, tym bardziej po wejściu Chorwacji do strefy Schengen.
yarko2000 napisał(a):Oczywiście że jakoś trzeba rozruszać wątki. Wracamy do tematu - kto zainteresowany - pytać
boboo napisał(a):W sumie, to po 384 stronach, wszelakie objazdy powinny być tu w takiej rozdzielczości,
że cały satelitarny arsenał NATO powinien się czerwienić ze wstydu.
Że o "googlemaps" nie wspomnę.
I to z uwzględnieniem ścieżek jeży, zajęcy i myszy
kaeres napisał(a):Jak się okazuje znów mamy powód do kombinowania bo Schengen i dylemat
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi