jara napisał(a): A tak na poważnie, to dla mnie i Mariolki płacę dodatkowe składki, poza ZUS-em.
Tutaj?
.png)
mysiaty napisał(a):jeżeli Kogoś jeszcze interesuje , to ten niesprawiedliwy i bardzo socjalistyczny system
ubezpieczeń społecznych , gwarantujący byle leserowi 1k ojro po 65 roku życia, to Holandia.
Czyli można inaczej.
Pewnie do czasu.
Pozdrawiam
jacek
.png)
jara napisał(a):mysiaty napisał(a):jeżeli Kogoś jeszcze interesuje , to ten niesprawiedliwy i bardzo socjalistyczny system
ubezpieczeń społecznych , gwarantujący byle leserowi 1k ojro po 65 roku życia, to Holandia.
Czyli można inaczej.
Pewnie do czasu.
Pozdrawiam
jacek
Za mało,żebym dał się skusić
.png)
mysiaty napisał(a):jara napisał(a):mysiaty napisał(a):jeżeli Kogoś jeszcze interesuje , to ten niesprawiedliwy i bardzo socjalistyczny system
Czyli można inaczej.
Pewnie do czasu.
Pozdrawiam
jacek
Ja bym zaryzykował, ale usłyszałem o tym dzisiaj, a tam trzeba mieszkać 50 lat , zeby tyle dostac.
Nie dam rady.
.png)
jara napisał(a):mysiaty napisał(a):jara napisał(a):mysiaty napisał(a):jeżeli Kogoś jeszcze interesuje , to ten niesprawiedliwy i bardzo socjalistyczny system
Czyli można inaczej.
Pewnie do czasu.
Pozdrawiam
jacek
Ja bym zaryzykował, ale usłyszałem o tym dzisiaj, a tam trzeba mieszkać 50 lat , zeby tyle dostac.
Nie dam rady.
Ale mnie z innych "względów" ten kraj nie odpowiada.
.png)
mysiaty napisał(a):jara napisał(a):mysiaty napisał(a):Napiszesz coś więcej?
Za duża wilgotność?
Za słone śledzie?
Kradną rowery?
Nie odpowiada mi zbytnia swoboda obyczajów tam panująca, notabene całkowicie legalna.
dzięki , teraz wiem ...,wakacje z bonusem.
pozdrawiam
jacek

mysiaty napisał(a):Ja bym zaryzykował, ale usłyszałem o tym dzisiaj, a tam trzeba mieszkać 50 lat , zeby tyle dostac.
Nie dam rady.
.png)
anakin napisał(a):mysiaty napisał(a):Ja bym zaryzykował, ale usłyszałem o tym dzisiaj, a tam trzeba mieszkać 50 lat , zeby tyle dostac.
Nie dam rady.
Czyli na 90-te urodizny zapraszam do Rotterdamu.![]()
A mnie to by sie tam pewnie podobało.
Cale życie na haju, wyje...na wszystko...to musi być...coś.
.png)
anakin napisał(a):mysiaty napisał(a):Ja bym zaryzykował, ale usłyszałem o tym dzisiaj, a tam trzeba mieszkać 50 lat , zeby tyle dostac.
Nie dam rady.
Czyli na 90-te urodizny zapraszam do Rotterdamu.![]()
A mnie to by sie tam pewnie podobało.
Cale życie na haju, wyje...na wszystko...to musi być...coś.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.