Re: Niebiańsko, bezludnie, rajsko... - Korčula, Gršćica VI 2
Witam Wszystkich serdecznie
Aneta79 napisał(a):Piękne zdjęcia. Za 24 dni i ja tam będę. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy...
loverosa napisał(a):Cudnie♥
Belluna napisał(a):Ale piekne zdjęcia, czekam na c.d

piotrs napisał(a):piękne fotki, dosiadam się
karolcia1 napisał(a):Jedne z piękniejszych zdjęć jakie widziałam z Chorwacji. Zachwyciły mnie.

Dziękuję ślicznie!

Wiecie, co powiedzieć, by człowiekowi zrobiło się miło, przy okazji motywując go do dalszego pisania
Bea.ta napisał(a):wzruszyła mnie ta Smiena na pierwszym
zostaję

Przyznam szczerze, że mam taki stan ilekroć trzymam ją w dłoniach
Ewa i Piotr napisał(a):Piękne zdjęcia - Korčula była tylko przy okazji Orebiča -więc jest niedosyt . Chętnie poczytam i pooglądam więcej pięknych krajobrazów
Dziękuję! A u nas Orebič przy okazji Korčuli

maniust napisał(a):Widzę że korcula ma w tym roku powodzenie. Jestem i ja. Pisze z telefonu

maniust - wcale mnie to powodzenie nie dziwi

Dobrze, że i Tobie i nam udało się przed sezonem

A wiesz, że część Twojej relacji pochłonęłam podczas deszczowo-burzowych godzin na tarasie w Cro?
cooleczka napisał(a):minimartini napisał(a):Niebiańskie plaże, bezludne wysepki, rajskie zatoki – czarująca Korčula (Gršćica, czerwiec 2014)Swoją drogą… Dlaczego na forum nie ma jeszcze Klubu Miłośników Wyspy Korčula?
Niniejszym zakładasz?

ja się oczywiście zapiszę

maslinka napisał(a):Ale super! Kolejna Twoja relacja

Już się cieszę, bo zajawka baaardzo zachęcająca. Cudne foty!

P.S. Minimartini, myślę, że powinnaś założyć Klub Miłośników Korčuli

cooleczka maslinka - długo mnie namawiać nie trzeba będzie
no chyba, że znajdzie się na forum Ktoś bardziej "godny" z dłuższym korczulańskim stażem
Maslinko dziękuję za miłe słowa!
Goniaa napisał(a):To i ja się dosiadam. Chyba to jest jeszcze pierwszy rząd

Czekam na ciąg dalszy, bo za tydzień chcę wyjechać, a jeszcze nie do końca wiem gdzie
Piękne zdjęcia!
Dziękuję!

Oj nie dziwię się, że jest dylemat, GDZIE. Tyle pięknych miejsc... Choć mnie zawsze ciągnie na wyspy.
jackuc napisał(a):Na tej relacji być po prostu muszę

Jacku - Jesteś moim Gościem Honorowym
ELIMAR napisał(a):Witaj Martynko

Dosiadam do relacji i pilnie śledzę

Bardzo mi miło!

Ślę słoneczne pozdrowienia
Berbel napisał(a):Jako ze na Korculi wirtualnie bylem wszedzie, to z przyjemnoscia odwiedze "znane miejsca" Jesssu jeszcze kilka dni, czekam jak dziecko na gwiazdke.
Udanego wyjazdu! Dużooo słońca!
mirasowski napisał(a):Witam. Dosiadam i ja. Byłem w tym roku na wyspie Korčuli ale ze względu na opady deszczu udało nam się zobaczyć tylko miasto Korčula. Chętnie poczytam twoją relację. Pozdrawiam.
No tak... Tegoroczny czerwiec do bardzo słonecznych na wyspie nie należał... Nam na szczęście udało się złapać sporo promyków, choć wiadomo, że ulewy i deszcze też nas nie ominęły.
Pozdrawiam
Magdalena S. napisał(a):Nie może mnie u Ciebie zabraknąć

truskawka30r napisał(a):W zeszłym roku śledziłam Twoją relacją z Hvaru, teraz z przyjemnością "pojadę" z Wami na Korculę.
Bardzo mi miło, że Jesteście!

Pozdrawiam Was serdecznie!
be-ja napisał(a):Jestem nastawiony na super fotorelację nowym lustrem.
Pzd be-ja
Niby lustro i szklarnia nowe - ale oko i ręka - te same

Mam nadzieję, że zawodu nie będzie
Pozdrav!
Anai napisał(a):Zajawka foto superowska - włączam więc
śledzia i będę paczeć

Dziękuję ślicznie!

Pozdrawiam