napisał(a) Jolanda » 17.03.2011 15:34
renatalato napisał(a):Jolu, drugie bardzo ładne, a w pierwszym ja bym wywaliła ten kabel
Pozdrawiam
Hej Reniu

... nie pomyślałam

co nie zmienia faktu że nie chciałam za bardzo okaleczac Twojej fotki
No, Piotrze

z Ciebie to taki debeściak

mnie jeszcze dużo brakuje ,a teraz zdecydowanie brak czasu

mnie dobija

Bodzioch Marek napisał(a):Jola, sorry za szczerość, wiem że wielu się to podoba, ale mnie takie przeróbki i te ciężkie ramy i softowy blur jakoś raczej odrzucają. Bradziej bym zmodyfikował kompozycję, przyciął, wyrównał krzywy kadr, usunął zbędne elementy- w tym kierunku raczej szedł. Dla mnie te ciężkie i kolorowe ramki odwracają uwagę od samego obrazu.
Qrna ja zawsze muszę pod prąd

jeszcze raz sorry, jeśli szczera krytyka nie była celem wrzucania tutaj twoich prac, ale imho lepiej raz usłyszeć coś konkretnego i piąć się w górę niż w kółko słuchać oklasków jak na NK. i do niczego to nie prowadzi

Witaj Marku

Miło że zagościłeś w mych skromnych progach

Marku ,ja Cię rozumię,patrzysz pod innym kątem bo jesteś zawodowiec ,a ja zwykły amator ,taki pstrykacz niedzielny od co ...na dzień dzisiejszy bawi mnie to co robię (obrazy ) a i zlecenia jakieś dostaję(każda potwora znajdzie swojego amatora ) więc nie widzę problemu co by się w tym kierunku nadal nie rozwijac a co do ram to już Ci Piotr odpowiedział
Ciesze się że byłeś szczery ,między innymi gdybym nie była świadoma krytyki to po cóż bym je tutaj wstawiała ,mogłam to robic po cichu w zapleczu domowych pieleszy

właśnie między innymi po to założyłam ten temat co by dyskutowac ,wiesz może za rok czy dwa gdy spojrzę na te "dzieła" sama będę się śmiała z tego , ale zapewniam Cię że na mojej ścianie prezentują się Bosko

teraz nauka,nauka i jeszcze raz nauka

Chętnie bym wyruszyła z Tobą w podróż po naukę

Więc jeśli masz jakieś inne koncepcje ,wskazówki,porady to nie ma problemu wysłucham z pokorą. Na aplauz nie liczyłam i nawet nie liczę (bo nie o to chodzi ) a na NK nie siedzę
Nie martw nic ja też zawsze pod prąd

bo tak może nie jest łatwiej ale ciekawiej
Pozdrawiam Jola