.png)
.png)
Rafał K napisał(a):Jola meil poszedł - fotki (w pełnym wymiarze) musiałem wysłać Ci w formacie jpeg (jeden tiff waży ok. 40 mega- a dopuszczalna pojemnośc załączników w jednej wiadomości w mojej poczcie to 20 mega
) więc jakość będzie trochę słabsza od tego co wrzuciłem na forum
![]()
PZDR
.png)
Hej Reniurenatalato napisał(a):Cześć Jolu![]()
Dopiero tu dotarłam,

ale gdyby Ci się coś mojego podobało,
Miło mi bardzo

Hej Tomek
Hej RODZYN
Rafał !! Rafał !!Rafał K napisał(a):Jola meil poszedł - fotki (w pełnym wymiarze) musiałem wysłać Ci w formacie jpeg (jeden tiff waży ok. 40 mega- a dopuszczalna pojemnośc załączników w jednej wiadomości w mojej poczcie to 20 mega
![]()
PZDR

.png)
Piotr... sorki że pytamweldon napisał(a):Rafał K napisał(a):Jola meil poszedł - fotki (w pełnym wymiarze) musiałem wysłać Ci w formacie jpeg (jeden tiff waży ok. 40 mega- a dopuszczalna pojemnośc załączników w jednej wiadomości w mojej poczcie to 20 mega
![]()
PZDR
Wrzucasz na forum 40 megabajtowe fotki???![]()
.png)
.png)
weldon napisał(a):Wychodzi, że skoro mu 40 nie weszło w skrzynkę, to więcej niż 20![]()
Jak się trochę przygotuję, to ci podeślę kilka informacji, co i jak, to też ci łatwiej będzie opisywać jakie pliki
i jak przetworzone potrzebujesz.
Niektóre, po prostu, mogą być za duże niepotrzebnie i ci komp wysiądzie,
a w tych technikach, które używasz, to szczegóły zanikają.
Ale to później ...
.png)
to ja ewa napisał(a):a mogę zapytać czym Wy robicie te ładne obrazy ze zdjęc?I czy to bardzo trudne jest?
.png)
Jolanda napisał(a): Może ktoś inny udzieli Ci bardziej fachowej porady ..
.png)

to ja ewa napisał(a):a mogę zapytać czym Wy robicie te ładne obrazy ze zdjęc?I czy to bardzo trudne jest?