napisał(a) Katerina » 04.03.2018 11:45
CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):A znacie trick - żeby sałatka z awokado nie sczerniała? W oczekiwaniu na gości trzeba włożyć do sałatki ..pestkę z tegoż owocu do miski z sałatką

Kradnę patent!

A psze Cię bardzo
tomekkulachPonoć stałaś się bardziej "liryczna"

Ale, że o co chodzi?

Przecież zamieściłam tylko dwa dosłowne cytaty.
A poza tym - czy to nie jest liryka?
Z odległości kilkudziesięciu metrów słyszę słodkie brzmienie mowy ojczystej

Może
Maslinka oceni...
gusia-sA bo to nie lepiej było odrazu się zaszyć w tym zakątku bliżej Pernej ...

zamiast się narażać na bititidititi i hau hau nad głową

To był eksperyment..., którego moje nerwy nie zdzierżyły
Poza tym - wiesz, jak się żyje w stresie i nieustannie patrzy na niebo - "lunie, czy nie lunie", to jak już się słońce przebije na pół godziny to padasz plackiem tam gdzie tylko kawałek otoczaka dojrzysz w najbliższym otoczeniu
Abakus68Dopisuję do wyposażenia plecaka na plażę po 2 linki z dwoma kamykami na końcu... Może się uda roztrzaskać kamerkę na dronie. O suwerenach się nie wypowiadam, wypowiem się jak sondaże spadną poniżej 25%
Podobna sytuacja przytrafiła mi się rok wcześniej na plaży Vucine w Žuljanie...Oprócz nas było może 6 - 8 osób i jeden przyjemniaczek z dronem, który zatrzymywał się nad każdym leżącym i i robił fotki wzorków na kostiumach kąpielowych...
Nie mam nic do ukrycia, ale nie każdy komfortowo się czuje, bo nie wiadomo gdzie takie zdjęcia się ukażą - a jeśli to rodak, to jest duże prawdopodobieństwo, że na Croplę wrzuci..
beatabmTo luksusowy żaglowiec wożący luksusowych gości. Tam goście nie pracują, nie mają wacht, są na wakacjach, a w żeglowaniu takim cudem chyba nie o to chodzi

Dobrze,że wyjaśniłaś, bo zastanawialiśmy się kto i w jakim charakterze nim pływa...Myślałam,że może jakiś szkoleniowiec to jest..
Będę z nim miała bliskie spotkanie w otchłaniach nocy - już w następnym odcinku