beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Zapraszamtylko uprzedź, kiedy ruszycie z domu abym zdążyła Toma do kuchni zagonić
Dzięki ale że tak sie przypomnę nieśmiało - kto kogo miał teraz odwiedzić???![]()
I promise
.png)
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Zapraszamtylko uprzedź, kiedy ruszycie z domu abym zdążyła Toma do kuchni zagonić
Dzięki ale że tak sie przypomnę nieśmiało - kto kogo miał teraz odwiedzić???![]()
.png)
beatabm napisał(a):boboo napisał(a):Nie znam się na tym (do tej pory największy "pasażer", jakim płynąłem, to prom na Pag), ale czy oprócz twardych szalup nie ma na pokładzie również tych automatycznych, samodmuchających się tratw?walp napisał(a):Dla ok. 1000 brakuje miejsc?
Na zdrowy rozsadek powinne być. Ale nie sprawdzałam, nie szukałam i nie bardzo mam jak sie dowiedzieć niestety
Wszak ten pierwszy artykuł w tytule ma „Titanic Redux?”, co można przetłumaczyć "Titanic – Powtórka z historii?" 
.png)
gusia-s napisał(a):Oooo i jadłospis gotowy na tydzieńbeatabm napisał(a): ...Nasz kelner Edwin podaje menu...nie cierpię wymyślać co tu ugotować
![]()
.png)
walp napisał(a):Też się na tym nie znam, dlatego zakończyłem zdanie pytajnikiem, ale wydawało mi się to dość niewiarygodne, aby w dzisiejszych czasach nie było wystarczającej liczby miejsc ratunkowych. (...)
.png)
.png)

.png)
dangol napisał(a):Menu bogate, miałabym problem z wyborem. Zwłaszcza, jeśli wszystko wyglądało tak godnie, jak to co Wy wybraliście
.png)
beatabm napisał(a):Kochani, Wy tu ubogacacie moją pisaninę a mnie nie maPrzepraszam, cały dzień śpiewany - ale za to mamy z chórem Złote Pasmo na konkursie więc mam nadzieję, że wybaczycie
![]()
.png)
walp napisał(a):beatabm napisał(a):Kochani, Wy tu ubogacacie moją pisaninę a mnie nie maPrzepraszam, cały dzień śpiewany - ale za to mamy z chórem Złote Pasmo na konkursie więc mam nadzieję, że wybaczycie
![]()
Ależ nie ma potrzeby przepraszać. Przecież pisałaś, że akcja będzie od poniedziałku do piątku, a w weekendy odpoczywamy.![]()
Gratuluję nagrody. Brawo Wy, brawo "Cum Sanctis".
.png)
walp napisał(a):Śledzę uważnie Twoją relację.![]()
Przed Świętami, wraz z życzeniami wrzuciłaś film z Waszego występu i zapamiętałem nazwę "Ze Świętymi".
.png)
.png)
Szkoda że punkt 1:00 koniec – nie mogą grać dłużej, nad sufitem są kajuty, komuś mogą przeszkadzać.
A ja bym chciała żeby grali i grali i grali...do rana.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe